Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

MM-kisojen suursuosikki nimesi kapteeninsa! – ”Todellinen supertähti…”

Calgary Flamesin kanadalaishyökkääjä tyler Toffoli.
AOP

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina Tampereella ja Riikassa. Turnauksen hallitseva mestari on Suomen jääkiekkomaajoukkue, joka kaatoi viime keväänä pelatussa loppuottelussa Kanadan 4-3 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Kanada ja Suomi ovat kohdanneet toisensa MM-finaalissa nyt kolmissa kisoissa putkeen. Näistä voitot ovat Suomelle 2-1. Kanada on tähän turnaukseen lähdettäessä yksi suurista mestarisuosikeista.

Jääkiekon MM-kisoihin yhtenä suurimmista mestarisuosikeista lähtee Kanadan maajoukkue. Kanada lähtee suhteellisen keskinkertaisella joukkueella kisoihin, mutta omaa todella paljon yksilötaitoa, kuten aina.

Kanadan kapteeniksi turnaukseen on valittu 31-vuotias Calgary Flamesia edustava Tyler Toffoli. Toffoli on yksi joukkueen todellisista supertähdistä. Stanley Cupia urallaan Los Angeles Kingsin riveissä juhlinut hyökkääjä on NHL-uransa aikana pelannut 733 ottelua ja takonut näihin 466 tehopistettä.

Urallaan hyökkääjä on edustanut Kingsin ja Flamesin lisäksi Vancouver Canucksia sekä Montreal Canadiensia. Oikealta laukova hyökkääjä oli Kingsin kakkoskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta.

Toffolin rinnalla varakapteeneina toimivat Lawson Crouse, Scott Laughton, Milan Lucic ja MacKenzie Weegar. Kapteenistossa on siis yhteensä kolme Flamesin pelaajaa. Kanadan joukkuetta kisoissa valmentaa Arizona Coyotesin päävalmentajana toimiva Andre Tourigny.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024