Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Huipputoimittajalta iso paljastus! – Tässä Leijonien kentät torstain harjoituksissa

Joel Armia Suomen paidassa EHT:lla.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue aloittaa jääkiekon MM-kisat perjantaina Tampereella ottelulla Yhdysvaltoja vastaan. Leijonat harjoittelivat torstaina Nokia Areenan jäällä ja harjoituksista saatiin ensimmäinen käsitys, millä kentillä Suomi pelannee myös perjantaina. Leijonat lähtee hallitsevana maailmanmestarina turnaukseen.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen pyöritti melkoiset kentät torstain harjoituksissa Nokia Areenan jäällä. Tämä käy ilmi Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtajanakin toimineen Ville Tourun twiitistä.

Suomen ykköskenttää keskushyökkääjänä johtaa viime kevään ratkaisumaalin tehnyt Sakari Manninen. Vegas Golden Knightsin NHL-organisaatioon tällä hetkellä kuuluva tähtisentteri sai rinnalleen Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantasen ja Sveitsissä pelaavan voimahyökkääjä Teemu Hartikaisen.

Leijonien kaksi neljästä NHL-hyökkääjästä löytyy kakkoskentästä, jota johtaa Ruotsin SHL:ssä kovia tehoja menneellä kaudella tehneen Antti Suomelan laidoilta. Montreal Canadiensin Joel Armialla on paikka vasemmassa laidassa ja New York Rangersin Kaapo Kakolla oikeassa laidassa.

Kesken kauden St. Lousin Bluesin riveihin siirtynyt Kasperi Kapanen on joukkueen kolmoskentässä. Detroit Red Wingsiä edustava NHL-puolustaja Olli Määttä pelaa kakkosparissa yhdessä Miika Koiviston kanssa. Mikko Lehtonen ja Atte Ohtamaa muodostavat ykkösparin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat