Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Yhdysvallat sai hurjan vahvistuksen MM-kisoihin! – Takana uskomaton NHL-kausi

Buffalo Sabresin yhdysvaltalaishyökkääjä Alex Tuch lähtee MM-kisoihin.
AOP

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä vuonna jaettuina kisoina Suomen ja Latvian kanssa. Kisojen isäntäkaupungit ovat Tampere viime vuoden tapaan ja Latvian pääkaupunki Riika. Turnauksen välierät ja mitalipelit ovat Tampereella. Suomi puolustaa kisaisäntä MM-kultaansa. Turnauksen yksi ennakkosuosikeista on Suomen tapaan Yhdysvallat.

Yhdysvaltain jääkiekkomaajoukkue saa hurjan vahvistuksen tuleviin MM-kisoihin, jotka pelataan Tampereella ja Riikassa. Yhdysvallat sai Buffalo Sabresin maaliruisku Alex Tuchin. Tuch ilmoitti osallistuvansa MM-kisoihin yhdessä veljensä Luke Tuchin kanssa, joka ei ole NHL-pelaaja.

Syracusen kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva Alex Tuch on isokokoinen oikealta laukova laitahyökkääjä. Tuch on Minnesota Wildin ykköskierroksen varaus kesältä 2014. Wild poimi voimahyökkääjä 18. vuorolla. Tuch on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 379 ottelua ja iskenyt näissä 256 tehopistettä.

Urallaan hyökkääjä on edustanut Wildin lisäksi Vegas Golden Knightsia, josta siirtyi massiivisessa pelaajakaupassa Sabresiin. Samassa pelaajakaupassa Golden Knights sai yhdysvaltalaistähti Jack Eichelin.

Mennyt kausi oli Tuchille hänen uransa paras NHL:ssä. 74 otteluun syntyi 36 maalia ja yhteensä 79 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki loukkaantumisista huolimatta 50 otteluun 12 maalia ja yhteensä 38 tehopistettä.

Luke Tuch on Montreal Canadiensin varaama laitahyökkääjä. 21-vuotias Tuch on Canadiensin kakkoskierroksen varaus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudesta. Viimeiset kolme vuotta laitahyökkääjä on pelannut Bostonin yliopistossa yhteensä 82 ottelua ja on tehnyt näihin 41 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024