Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Suomalaiset tehoili! – Sveitsin pääsarjassa finaalipaikka katkolla

Geneve-Servetten pelaajia.
AOP

Sveitsin pääsarjassa on yksi finalisti jo selvillä, mutta toista haetaan kuumeisesti. Toisessa välieräsarjassa ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla viidennessä ottelussa, kun Geneve-Servette pääsee yrittämään kotijäällä sarjan katkaisua. Servette voitti ottelusarjan ensimmäisenä joukkueena EV Zugia vastaan vierasottelun ja omaa nyt kaksi ottelupalloa lyödä välierät poikki.

Norjalaissvalmentaja Dan Tangnesin johtama EV Zug joutui taipumaan kotiyleisönsä edessä NL:n välierien neljännessä ottelussa EV Zug taipui Jan Cadieuxin valmentamalle Geneve-Servettelle jatkoeriin edenneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

Voitolla runkosarjan ykkössijalle noussut Geneve-Servette siirtyi ottelusarjassa jo 3-1 -johtoon ja joukkue omaa lauantaina pelattavassa viidennessä ottelussa katkonpaikan kotiyleisönsä edessä.

Ottelussa vieraiden ratkaisijaksi nousi kokenut kanadalaishyökkääjä Marc-Antoine Pouliot, joka niittasi ajassa 75.39 ottelulle ratkaisun. NHL:ssä urallaan Arizona Coyotesia ja Tampa Bay Lightningia edustanut Pouliot naulasi kevään toisen maalinsa ja sitä myöden Servetten voiton päähän finaaleissa.

Varsinaisen peliajan aikana vieraiden maaleista vastasivat Sami Vatanen ja Teemu Hartikainen. Suomalaiset käänsivät toisessa erässä syntyneillä maaleilla Geneve-Servetten 1-0 -tappioaseman 2-1 -johdoksi alle kahdessa minuutissa.

EV Zugin 1-0 -maalista toisen erän alussa vastasi Lino Martschini ja 2-2 -tasoituksesta kokenut Reto Suri kolmannen erän alussa.

NL:n finaaleissa vastustajaa odottaa runkosarjan toiseksi sijoittunut Biel-Bienne. Biel kaatoi välierissä kovilla satsauksilla tähänkin kauteen tulleen Zurich Lionsin suoraan neljässä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL