Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL jakoi villi kortti -paikat ensi kaudelle – Joukossa myös yksi erikoisuus

CHL-kiekko
AOP

Champions Hockey Leaguen hallitus on vahvistanut villi kortti -paikat tulevalle CHL-kaudelle 2023-24.

Champions Hockey Leaguen hallitus tiedotti keskiviikkona, että viisien kansallisten sarjojen mestarit kutsutaan kilpailemaan CHL:ään. Nämä sarjat ovat Tanskan Metal Ligaen, Ranskan Ligue Magnus, Norjan Fjordkraft-ligaen, Slovakian Extraliga ja Iso-Britannian EIHL.

Päätös on tehty ottamalla huomioon useita kriteerejä, kuten urheilullinen kilpailukyky kaikilla tähän mennessä pelatuilla CHL-kausilla, johtamisrakenne, infrastruktuuri ja katsojaluvut. CHL:n hallitus tarkistaa ja jakaa villi kortti -paikat jokaiselle CHL-kaudelle erikseen.

CHL-kausi 2023-24 pelataan 24 joukkueella ja uudella pelimuodolla. Tässä uudessa rakenteessa yksi paikka on varattu hallitsevalle CHL-mestarille, Liigassa pelaavalle Tapparalle ja 18 paikkaa on jaettu osakassarjoihin ja viisi villi kortti -sarjoihin.

Poikkeuksen villi kortti -sarjapaikkojen jakoon tekee Iso-Britannian EIHL-sarja, jossa mestari kruunataan jo runkosarjan jälkeen, eikä pudotuspelien päätteeksi. Lisäksi jos Guildford Flamesista tulee sarjan mestari, CHL-paikka jaetaan toiseksi tulleelle, koska Guildford ei täytä CHL:n vaatimuksia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL