Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Suomeen toivotun hyökkääjän paluuta Liigaan saadaan vielä odottaa – Ensi kauden seura selvillä

Teemu Hartikainen Leijonien paidassa.
AOP

NHL- ja KHL-jäilläkin kovaa jälkeä tehnyt Teemu Hartikainen ei palaa ainakaan tulevaksi kaudeksi kotimaiseen Liigaan pelaamaan. Hartikainen solmi yksivuotisen jatkon tämän hetkisen seuransa, Sveitsin NL:ssä pelaavan Geneve-Servette HC:n kanssa.

Leijonien tähtihyökkääjä Teemu Hartikainen jatkaa tulevalla kaudella Sveitsissä. ”Härski” -lempinimellä tunnettu Hartikainen on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Geneve-Serveten kanssa. Sveitsiläisseura ilmoitti asiasta sosiaalisen median kanavillaan.

KHL:ssä kovia tekoja takonut Hartikainen siirtyi Sveitsiin täksi kaudeksi. Sveitsissäkin putki on kulkenut vähintäänkiin kohtuullisesti, sillä 40 ottelussa on syntynyt 38 (23+15) tehopistettä. Seuran halua solmia jatkosopimus ei voida siis pitää yllättävänä.

Hartikaista huhuttiin takaisin Liigaan pelaamaan. Tätä ei vielä kuitenkaan tulevalla kaudella nähdä. Hartikainen on useissa haastatteluissa julkisesti kertonut haluavansa vielä palata Liigaan pelaamaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL