Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Nyt on todellinen huippuhyökkääjä tarjolla! – Sveitsin suurseura potki slovakialaistähden ulos

Peter Cehlarik EV Zugin paidassa.
AOP

Tälle kaudelle Sveitsin pääsarjaan siirtynyt slovakialaistähti on erotettu joukkueestaan. EV Zugiin KHL:stä siirtynyt slovakialaistykki on nyt vapailla markkinoilla, kun Zug ei ollut ulkomaalaisvahvistuksensa palveluksiin tyytyväinen.

Viime kaudella kovalla tasolla KHL:n huippuseura Avangard Omskin riveissä pelannut Peter Cehlarik on vapautettu tehtävistään EV Zugista. Cehlarik siirtyi Sveitsiin suurseuraan, mutta teki vain 24 tehopistettä 38 otteluun, mikä ei riittänyt seurajohdolle. Cehlarik oli joukkueen kuudenneksi paras pistemies. Ulkomaalaisista Jan Kovar, Brian O’Neill ja puolustaja Christian Djoos ovat tehneet enemmän tehopisteitä.

Zilinan kaupungista, Slovakiasta kotoisin oleva 27-vuotias laitahyökkääjä on Boston Bruinsin varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Bruins poimi taitavan 188 senttisen hyökkääjän kolmannen kierroksen viimeisenä pelaajana.

Cehlarik siirtyi jo kesken kauden 2011-12 kotikaupunkinsa juniorijoukkueesta Ruotsiin Luulajaan pelaamaan. Luulajan organisaatiossa slovakialainen nousi aina SHL:n asti ja paukutti kahdella viimeisellä kaudellaan Ruotsin pääsarjassa 92 peliin 39 tehopistettä. Tämän jälkeen matka vei Pohjois-Amerikkaan Bruinsin organisaatioon.

Neljällä kaudella Pohjois-Amerikassa tilille kertyi 40 ottelua NHL:ssä ja näissä syntyi yhteensä viisi maalia sekä 11 tehopistettä. AHL:ssä Providence Bruinsin riveissä parhaalla kaudella syntyi 20 maalia ja yhteensä 38 tehopistettä.

Kaudelle 2020-21 Cehlarik siirtyi SHL:n Leksands IF:n riveihin, jossa 45 otteluun syntyi 20+20 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL