Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan HPK hankki Tapparassa pieneen rooliin jääneen hyökkääjän

Jere Henriksson hyökkääjä HPK

Liigassa pelaava HPK on tehnyt Tapparasta alun perin kolmen ottelun lainalle saapuneen Jere Henrikssonin kanssa sopimuksen, joka yltää kevääseen 2024. Kuluva kevät on lainasopimus Tapparasta.

Hyökkääjä Jere Henriksson vahvistaa HPK:n Liiga-joukkuetta loppukauden lainasopimuksella. Henriksson pelaa myös kauden 2023-2024 HPK:n paidassa. Hyökkääjä on pelannut HPK:ssa kolme ottelua lainalla ja avasi pistetilinsä HPK:ssa Ässät-ottelussa syöttöpisteellä.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivasen mukaan Henrikssonilla on potentiaalia ottaa tulevaisuudessa isompi rooli HPK:ssa.

– On hienoa, että Jere halusi tulla HPK:hon ja sitoutua meille myös ensi kaudeksi. Saamme Jerestä tärkeää vahvistusta loppukauden koviin otteluihin kevättä ajatellen. Hän on erittäin motivoitunut tekemään töitä kehittyäkseen pelaajana, joka on meille erittäin tärkeätä tulevaisuutta ajatellen.

– Jere omaa monipuoliset kiekolliset taidot ja hänellä on potentiaalia ottaa tulevaisuudessa isompi rooli joukkueessa, Toivanen kuvailee.

Henriksson on oululaisen Kiekko-Laserin kasvatti. Hän siirtyi myöhemmin juniorina kuitenkin Uudellemaalle, jossa hän kiekkoili sekä HIFK:ssa että Jokereissa. Myöhemmin matka jatkui Tapparan junioreihin.

Liigassa Henriksson on pelannut jo kolmen kauden ajan. Tällä kaudella mies on nakuttanut 31 ottelussa tehot 3+6.

HPK majailee Liigassa kymmenentenä. Se kamppailee viimeisestä pudotuspelipaikasta kiivaasti, sillä lähin uhkaaja Jukurit on vain neljän pisteen päässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga