Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Allsvenskanin Västerås hankki kaksin kappalein suomalaista valmennusosaamista: ”Tarvitsemme uusia ääniä”

Tero Lehterä päävalmentaja Västerås
AOP

Ruotsin Allsvenskanissa pelaava Västerås IK tiedotti sunnuntaina vaihtavansa valmennustiiminsä. Tero Lehterä ja Sami Hirvonen korvaavat Thomas Paanasen, Patrik Fagerlundin ja Robert Nordmarkin.

Ruotsin Allsvenskanissa pelaava Västerås IK tiedotti sunnuntaina, että päävalmentaja Thomas Paananen sekä apuvalmentajat Patrik Fagerlund ja Robert Nordmark on vapautettu tehtävistään.

Tilalle astuvat Tero Lehterä ja Sami Hirvonen. Sopimus on voimassa loppukauden ajan. Lehterä toimii päävalmentajana ja Hirvonen apuvalmentajana. Parivaljakko saapuu Ruotsiin maanantaina ja ensimmäinen ottelu on jo tiistaina Kristianstads IK:ta vastaan.

50-vuotias Lehterä valmensi viime kaudella Slovakian Tipos Extraligan HK Dukla Trenčíniä. Sitä ennen hän on ehtinyt valmentaa niin U18- kuin U20-junioreitakin kuin päävalmentajana SaiPaa Liigassakin sekä Bluesia apuvalmentajana.

Myös 49-vuotiaalla Hirvosella on mittava valmennuskokemus. Junioreissa hän on valmentanut U16-, U20- ja viimeksi Ilveksen U18-junioreita. Lisäksi hän on toiminut useilla kausilla niin apuvalmentajana Mestiksessä kuin Liigassakin LeKissä, Tapparassa, KalPassa, Ilveksessä ja SaiPassa.

Västeråsin urheilujohtaja Niklas Johansson on tyytyväinen suomalaiskaksikon palkkaamisesta.

– Tunnemme, että tarvitsemme uusia ääniä ja meidän täytyy tuoda uutta energiaa joukkueeseen käänteen tekemiseksi. Tero ja Sami aloittavat alusta ja saavat muodostaa oman mielipiteensä ja työskennellä kavereiden kanssa rauhassa ja hiljaisuudessa. Haluamme tuoda joukkueeseen uutta toivoa ja rakennetta, jossa pelaajat tuntevat olonsa turvalliseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat