Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Luvassa hurja MM-finaali! – tässä Tshekin suurin ase Kanadan kaatoon

Tshekin lippu, kuvituskuva.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailujen loppuottelu pelataan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Loppuottelussa kohtaavat Kanada ja Tshekki. Kumpikin nousi omissa välierissään tappioasemasta voittoon ja odotettavissa on hieno ottelu kahden turnauksen vahvimman maan välillä. Pronssiottelussa välejään selvittävät Ruotsi ja Yhdysvallat.

Dennis Williamsin valmentama Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkue lähtee todella suurena suosikkina MM-finaaliin, joka pelataan Halifaxissa. Kanada hakee jo toista MM-kultaansa putkeen tässä ikäluokassa. Elokuussa pelatuissa MM-kisoissa Kanada kaatoi loppuottelussa Suomen. Tuo ottelu venyi jatkoajalle, jossa voittomaalin naulasi Kanadan Kent Johnson. Johnson on pelannut tämän kauden NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin riveissä.

Tshekki on viimeksi juhlinut maailmanmestaruutta alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 1990-luvulla. Tästä on siis aikaa ja viimeisestä mitalistakin on jo yli kymmenen vuotta. Tshekillä on joukkueessaan hyvä formu, sillä maalivahti Tomas Suchanek on ollut läpi turnauksen erinomainen ja joukkue on kertaalleen onnistunut kaatamaan Kanadan. Alkulohkon ottelussa Tshekki käytti ylivoimansa hyödyksi ja voitti Kanadan 5-2 -lukemin. Tuolloin Connor Bedard ja Shane Wright vastasivat kisaisäntien osumista.

Tässä piileekin Tshekin loistava mahdollisuus MM-finaalissa. Joukkue lähtee hyvien muistojen kera loppuotteluun joukkuetta vastaan, joka pelasi isossa hurmoksessa Yhdysvaltoja vastaan välierässä. On äärimmäisen vaikea uskoa, että Kanadakaan löytää Yhdysvaltoja vastaan pelatun ottelun kaltaista hurmosta. Henkinen tankki saattaa olla Kanadalla tyhjä Yhdysvaltoja vastaan otetun voiton jälkeen. Mikäli Tshekki pääsee ottelussa johtoon ja pystyy turhauttamaan Kanadan pelaamista, niin ottelusta voi tulla Bedardin tähdittämälle miehistölle todella vaikea.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024