Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on tuleva todellinen NHL-tähti! – hurja taistelija

Minnesotan yliopistossa kiekkoileva Jimmy Snuggerud.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Kanadassa finaalipari on selvillä. MM-välierässä Kanadalle hävinnyt Yhdysvallat piti sisällään todella vahvaa joukkuetta, jonka muodostivat äärimmäisen lahjakkaat 2004 vuonna syntyneet pelaajat. Yksi näistä pelaajista on St. Louis Bluesin varaama voimahyökkääjä, joka pelasi joukkueen ykköskentässä.

NHL:ssä St. Louis Blues on tehnyt erinomaista työtä NHL:n varaustilaisuudessa kesällä 2022. Bluesin GM Doug Armstrong poimi Montrealissa järjestetyssä NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella 23. pelaajana isokokoisen yhdysvaltalaishyökkääjä Jimmy Snuggerudin.

187 senttiä pitkä oikealta laukova Snuggerud on kotoisin Minnesotan osavaltiosta, Chaska Chanhassenin kaupungista. Tällä hetkellä todella kovan asenteen omaava voimahyökkääjä pelaa Minnesotan yliopistossa ensimmäistä vuottaan. Ennen yliopistoon siirtymistä hyökkääjä kuuluin Yhdysvaltain jääkiekkoilijoiden kehitysohjelmaan.

Snuggerud omaa todella makean laukauksen, mutta taitoa löytyy myös muuten. Lisäksi joukkue pelaa jokaisen vaihdon kiekottomanakin erinomaisesti, mikä on NHL:ssä todella merkittävä elementti.

Ensimmäisellä yliopistokaudellaan nuori hyökkääjä on paukuttanut hurjat tehot 12+15 20 ensimmäiseen otteluun. Minnesotassa hyökkääjä on muodostanut ykköskentän yhdessä Arizona Coyotesin varaaman Logan Cooleyn kanssa, kuten hyökkääjät tekivät myös MM-kisoissa.

Vuosi sitten alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Snuggerud teki vain kolme maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Tuon joukkueen tehokkain pelaaja oli Tampa Bay Lightningin varaama Isaac Howard, joka varattiin myös ykköskierroksella viime kesänä, mutta vasta numerolla 31. Tuon joukkueen sisäisessä pistepörssissä Snuggerud oli vasta kahdeksanneksi tehokkain.

Blues on viime vuosina onnistunut varaamaan lukuisia erinomaisia pelaajia. Kesällä 2020 joukkue poimi ykköskierroksella kanadalaishyökkääjä Jake Neighboursin. Kesällä 2021 joukkue poimi niin ikään isokokoisen hyökkääjä Zachary Bolducin. Bolduc on tällä kaudella tehnyt 55 tehopistettä 29 peliin. Neighbours on iskenyt AHL:ssä 14 pistettä 19 otteluun. NHL:ssä 14 otteluun hyökkääjä on tehnyt tehot 1+1 ja koko uransa 23 otteluun tehot 2+2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL