Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Uskomaton pronssiottelu! – 15 maalin ilotulitus

Yhdysvallat päästi maalin U20 MM-kisoissa.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut ovat yhtä peliä vaille valmiit. Halifaxissa on saatu pelattua torstain ensimmäinen ottelu, kun Yhdysvallat ja Ruotsi pelasivat pronssimitaleista. Ottelusta saatiin nihkeän avauserän jälkeen melkoinen taistelu aikaiseksi, joka ratkesi lopulta jatkoajalla.

Rend Packnoldin valmentama Yhdysvaltain alle 20-vuotiaiden nuorten jääkiekkomaajoukkue nappasi tililleen MM-pronssia. Yhdysvallat kaatoi Ruotsin pronssiottelussa jatkoajalla syntyneellä maalilla 8-7 -lukemin. Ottelun varsinainen peliaika piti sisällään siis 14 maalia. Yhdysvaltain sankariksi nousi Chaz Lucius, joka iski voittomaalin ja samalla hattutempun ottelussa.

Ottelussa nähtiin monta johtoaseman vaihtoa, sillä avauserän jälkeen Yhdysvallat johti ottelua Logan Cooleyn upealla maalilla 1-0 -lukemin. Yhdysvallat karkasi toisessa erässä jo 3-1 -johtoon, mutta menetti johtonsa pikatahtiin. Yhdysvallat teki kuitenkin vielä toisessa erässä kaksi lisämaalia ja karkasi 5-3 -johtoon ennen erän loppumista. Tämäkään ei riittänyt, vaan Ruotsi nousi vielä 5-5 -tasatilanteeseen ennen kolmatta erää.

Kolmannessa erässä Ruotsi karkasi johtoon ensimmäistä kertaa ottelussa. Kolmannen erän lopulla Luke Hughes nosti Yhdysvallat tasoihin hienolla osumalla. 6-6 -tilanteessa peli näytti jo siltä, että näistä lukemista edetään jatkoajalle, mutta toisin kävi. Yhdysvallat meni vielä reilu minuutti ennen loppua ylivoimamaalilla johtoon 7-6 -lukemin. Ruotsi ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan tasoitti pelin ajassa 59.38 Filip Bystedtin osumalla.

7-7 -tilanteesta ottelussa lähdettiin jatkoajalle, jonka Lucius ratkaisi lähietäisyydeltä. Lucius nosti kiekon takakulmaan ohi Ruotsin maalilla torjuneen Carl Lindbomin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024