Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Se oli siinä – Suomalaisjoukkueen tie CHL:ssä nousi pystyyn

Grizzlys Wolfsburg kaatoi TPS:n CHL:ssä.
AOP

CHL:ssä on varmaa nyt se, että ainakin yhden joukkueen matka päättyy alkulohkoon. Tämä varmistui keskiviikkona, kun Turun Palloseura kärsi kotiareenallaan tappion DEL-liigan suurseura Grizzlys Wolfsburgille selvin lukemin. Joukkueet kohtaavat toisensa vielä ensi viikolla ottelussa jossa ei ole panosta.

Turun Palloseuran tämänkin vuoden matka CHL:ssä tulee päättymään alkulohkoon. Jussi Ahokkaan valmentama TPS taipui kotiyleisönsä edessä DEL-liigan Grizzlys Wolfsburgille 4-1 -lukemin. Tappio tarkoittaa sitä, että Grizzlys nousee lohkossa kymmeneen pisteeseen ja eroa TPS:n on neljä pistettä. Lohkon kärjessä EV Zug tulee pysymään loppuun saakka.

Keskiviikon ottelussa avauserän jälkeen vieraat olivat 1-0 -johdossa ja karkasivat ennen päätöserää jo kolmen maalin johtoon. Kolmannen erän lopulla TPS tuli puolustaja Teemu Kivihalmeen osumalla kahden maalin päähän, mutta saksalaishyökkääjä Dominik Bittner sivalsi loppulukemat tyhjiin.

Grizzlysin joukkueesta maalinteossa onnistuivat Bittnerin lisäksi Dustin Jeffrey, Jordan Murray ja Valentino Klos. Vierasjoukkueen maalilla Dustin Strahlmeier torjui ottelussa 35 kertaa. Lassi Lehtinen otti kotijoukkueen maalilla vaivaiset kymmenen torjuntaa.

Ensi viikolla pelattavissa CHL:n kamppailuissa selviää Tampereen Ilveksen kohtalo. Mikkelin Jukurit ja Tampereen Tappara ovat jo selvittäneet jatkopaikkansa CHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL