Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Ilveksellä pakkovoiton paikka – Norjan jääkiekkomahti saapuu Tampereelle voittoputkessa

Tampereen ilves, CHL, Matias Mäntykivi
AOP

CHL:ssä alkulohkon viidennet ottelut pelataan pois alta tiistain ja keskiviikon aikana. Tiistaina CHL:ssä nähdään kaksi suomalaisjoukkuetta tulessa, kun Mikkelissä Jukurit saa haasteen Sparta Prahalta ja Tampereella Ilves isännöi Stavanger Oilersia. Ilves tarvitsee omasta ottelustaan voiton ja apuja Fribourg-Gotteronilta, jotta joukkueen jatkosaumat pysyvät elossa.

Jouko Myrrän valmentama Tampereen Ilves on tukalan paikan edessä CHL:ssä. Joukkue on e-lohkon neljäntenä kolmella pisteellä ennen viidettä ja kuudetta peliä. Lohkossa toisena olevalla Red Bull Salzburgilla on seitsemän pistettä koossa, joten Ilvekseltä vaaditaan jatkopaikkaan täydet kuusi pistettä ja samalla apuja lohkoa johtavalta Fribourg-Gotteronilta, jolla on pelit RBS:ää vastaan jäljellä. Ilveksen ottelu Norjan suurseura Stavanger Oilersia vastaan käynnistyy kello 19.00.

Ilves aloitti Liigassa kauden vahvasti voittamalla heti viisi peliä putkeen ja kuusi ensimmäisestä seitsemästä, mutta tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun tappioputkessa. Ilves taipui viime viikolla KalPalle vieraissa tylyin 7-4 -lukemin ja kotonaan pitkän kaavan kautta Hämeenlinnan Pallokerholle 3-2 -lukemin. Myrrän valmentamat tupsukorvat kuitenkin johtavat Liigaa pisteen erolla Turun Palloseuraan.

Yhdysvaltalaisen Todd Bjorkstrandin valmentama Stavanger Oilers on kerännyt toistaiseksi viisi pistettä CHL:ssä vaikka maalisuhde on neljä maalia pakkasella. Stavanger onnistui yllättämään Fribourg-Gotteronin vieraissa 1-0 -voitolla, mutta hävisi kahdesti jatkoajan jälkeen Red Bull Salzburgille. Norjan pääsarjassa Stavanger on seitsemän pelin jälkeen viidentenä 13 pisteen kanssa. Sarjaa johtaa viime kaudella CHL:ssä pelannut Frisk Asker 18 pisteellä.

Stavanger saapuu kahden ottelun voittoputkessa Tampereelle, kun Manglerud ja Ringerike kaatuivat edellisissä otteluissa. Joukkueen alkukauden tehokkaimmat pelaajat ovat olleet yhdysvaltalaishyökkääjä Dan Kissel tehoilla 4+5 ja kanadalaishyökkääjä Colton Beck 3+4 tehoilla. Beck on pelannut pitkän uran AHL:ssä ja on edustanut myös seitsemässä ottelussa Ilvestä viime kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL