Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tampereen Ilves vaihtoi valmentajaa – Tätä se tarkoittaa!

Antti Pennanen toimi alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.
AOP

Tampereen Ilves järjesti melkoisen paukun keskiviikkona, sillä joukkue tiedotti erottaneensa päävalmentajansa Jouko Myrrän. Ilveksessä vetovastuun ottaa jatkossa Antti Pennanen, joka teki pitkän sopimuksen joukkueen kanssa. Pennanen on valmentanut viimeksi alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkuetta.

Liigassa vahvasti kauden aloittanut Tampereen Ilves teki mielenkiintoisen ratkaisun keskiviikkona. Joukkue erotti voitokkaan CHL-ottelun jälkeen joukkueen päävalmentaja Jouko Myrrän ja palkkasi tilalle Antti Pennasen. Pennanen on edellisellä Liiga-visiitillään valmentanut Hämeenlinnan Pallokerhoa. Pennasen piti aloittaa tänä syksynä Helsingin Jokerien päävalmentajana KHL:ssä, mutta loogisistakin syistä tämä ei toteutunut.

Ilves nosti kesken kauden 2019-20 Myrrän Ilveksen päävalmentajaksi ohi Karri Kiven ja sitäkin ratkaisua ihmeteltiin kauttaaltaan, sillä Kivi oli tehnyt hyvää työtä heikon joukkueen kanssa. Ilves sijoittui runkosarjassa neljänneksi, mutta ei päässyt pelaamaan pudotuspelejä, koska kausi päätettiin ennen aikojaan. Viime kaudella Myrrän valmennuksessa Ilves voitti ensimmäisen mitalin vuosiin.

Pennasen sopimus kestää aina vuoteen 2025 saakka. Ilveksessä perusteltiin Pennasen vaihtoa puhtaasti sillä, että päävalmentajalle haluttiin heti työrauha ja kun mahdollisuus tuli vaihtoon, niin se tehtiin. Tämän kauden osalta tämä vaihto tarkoittaa sitä, että Ilveksen tulee kauden päätyttyä juhlia Suomen mestaruutta.

Myrrän vaihtaminen loogisestikin parempaan vaihtoehtoon kesken kauden ja etenkin joukkueen ollessa kärkipaikalla luo todella kovat paineet organisaation ympärille. Mikäli Pennasen valmennuksessa Ilves kyykkää eikä esimerkiksi pääse mitalipeleihin, niin palaute tulee olemaan raakaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga