Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Jukureilla kova haaste – Tshekin suurseura on aloittanut kauden vahvasti

Jarkko Immonen, Mikkelin Jukurit
AOP

Mikkelin Jukurit pelaa tiistaina jatkopaikasta CHL:ssä. Jukurit kohtaa kotijäällään Sparta Prahan, jonka kanssa joukkueet käyvät taistelua a-lohkon toisesta sijasta. Lohkon voittaja on jo varma ja se tulee olemaan SHL:n suurseura Luulaja, joka on voittanut kaikki neljä ensimmäistä otteluaan. Luulaja kohtaa kahdessa viimeisessä alkulohkon ottelussaan Aalborg Piratesin.

Olli Jokisen valmentamalla Mikkelin Jukureilla on kova haaste edessä tiistaina, kun joukkue kohtaa Sparta Prahan CHL:n alkulohkon viidennessä kamppailussa. Joukkueet ovat kolmen pisteen säteellä toisestaan, kun Jukurit on toisena kuudella pisteellä ja Sparta kolmantena kolmella pisteellä. Mikäli Jukurit voittaa kotiyleisönsä edessä ottelun, tarkoittaa se sitä, että joukkue etenee jatkoon alkulohkosta. Ottelu käynnistyy kello 19.00.

Jukurit aloitti Liiga-kauden heikosti häviämällä heti kolme ensimmäistä peliä putkeen, mutta viimeisestä kuudesta ottelusta Jukurit on voittanut neljä. Viikonloppuna joukkue jäi kuitenkin kotonaan nollille Vaasan Sportia vastaan.

Tshekin Extraliigaa on takana kauttaaltaan seitsemän kierrosta ja siellä Sparta pitää hallussaan viidettä sijaa. Spartalla on koossa 12 pistettä, kun sarjaa johtavalla Pardubicella on 15 pistettä. Kärjessä on siis todella tiukat asetelmat. Sparta on pelannut kauttaaltaan vahvaa alkukautta. Kolmesta ensimmäisestä pelistä joukkue hävisi kaksi, mutta neljästä edellisestä joukkue on voittanut kolme ja muun muassa Pardubicen vieraissa jatkojen jälkeen.

Pavel Peteran valmentaman miehistön tehokkaimmat pelaajat ovat Extraliigassa alkukaudella olleet Daniel Pribyl, Michal Repik ja David Tomasek. Kaikilla on koossa viisi tehopistettä, mutta Repikillä ja Pribylillä on koossa kaksi maalia. Repik on tehnyt CHL:ssä neljään otteluun tehot 4+3. Joukkueen maalivahdeista Jakub Kovar on nauttinut Extraliigassa vastuuta kuudessa pelissä, mutta CHL:ssä myös Josef Korenar on saanut peliaikaa kahden pelin verran.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL