Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Suomalaistähtien Zurich Lions taipui – Tshekkiveteraani Lionsin turmana

Rapperswil-Jona Lakersin Roman Cervenka on ollut kovassa vireessä.
AOP

Sveitsin jääkiekon pääsarja käynnistyi keskiviikkona hienolla ottelulla kahden CHL:stä tutun joukkueen välillä. Lopulta ottelussa pisteet jäivät kotijoukkue Rapperswil-Jona Lakersille, kun joukkue onnistunut nujertamaan kahden suomalaisen tähdittämän Zurich Lionsin. Ottelussa kotijoukkueen ykköskenttä pisti melkoisen myrskyn päälle.

Rapperswil-Jona Lakers juhli Sveitsin pääsarjan kauden ensimmäisessä ottelussa hienoa kotivoittoa Zurich Lionsia vastaan. Lakers onnistui viemään ottelun 4-1 -lukemin nimiinsä, vaikka joukkue otti lukuisasti altavastaajana ottelussa jäähyjä.

Kotijoukkueen sankarit olivat ykköskentän tshekkikapteeni Roman Cervenka ja sveitsiläishyökkääjä Dominic Lammer. Cervenka teki esityön Lammerin toiseen maaliin ja iski itse uskomattomalla laukauksella joukkueensa 3-1 -maalin toisen erän lopulla. Lammer teki ottelussa kaksi maalia ja pääsi kolmannessa erässä nauttimaan tshekkisentterin upeasta esityöstä. Cervenka voitti viime kaudella koko sarjan pistepörssin takomalla 64 tehopistettä 52 otteluun.

Kotijoukkueen neljännestä maalista vastasi nuori Nando Eggenberger.

Puolustaja Mikko Lehtosen ja keskushyökkääjä Juho Lammikon edustamalle Lionsille jäi kauden avauksesta luu käteen. Joukkueen ainoasta maalista vastasi toisessa erässä Denis Hollensteinin hienosta esityöstä maalin iskenyt yhdysvaltalaishyökkääjä Garrett Roe. Lehtoselle ja Lammikolle ei pisteitä ottelussa merkattu. Lehtonen pelasi ykkösparissa yhteensä 20.36 ja Lammikko sai peliaikaa lähes 19 minuuttia.

Ottelussa kotijoukkueen maalilla 28-vuotias Melvin Nyffeller torjui yhteensä 21 laukausta. Tshekkimaalivahti Simon Hrubec otti Lionsin maalilla yhteensä 27 koppia.

Rikard Grönborgin valmentamalle Lionsille tuli ikävää jobinpostia heti avauserässä, kun ranskalaishyökkääjä Alexandre Texier loukkaantui. Columbus Blue Jacketsissa vielä viime kaudella pelannut Texier ajautui päin laitaa, kun kotijoukkueen kanadalaishyökkääjä Jeremy Wick löi poikittaisella mailalla selkään. Wick lensi tilanteesta suihkuun ja Texierin peli jäi tähän.

Stefan Hedlundin valmentama Lakers jatkaa kauttaan sunnuntaina Klotenin vieraana. Lions pelaa kauden alussa hurjan kahdeksan ottelun mittaisen vieraspeliputken ja kohtaa perjantaina vieraissa Langnaun, jossa on lukuisia suomalaisia.

Hedlundin valmentamalla joukkueella on vielä kaksi merkityksetöntä ottelua myös CHL:ää jäljellä, kun joukkue pelaa lokakuussa Slovan Bratislavaa vastaan kahdesti. Zurich Lions ratkoo CHL:n alkulohkovaiheen kärkipaikan yhdessä Rögle BK:n kanssa lokakuussa.

Sveitsin liigan keskiviikon ottelut

Rapperswil-Jona vs. Zurich Lions 4-1

Sveitsin liigan ottelut perjantain kierroksella alkaen kello 20.45

Fribourg-Gotteron vs. Ambri-Piotta
Langnau vs. Zurich Lions
Lausanne vs. Biel-Bienne
Lugano vs. Ajoie
SC Bern vs. EV Zug
Servette vs. Davos

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL