Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Ex-jokeritähdet tänään Tampereella – Saako Tappara pidettyä Rapperswilin aisoissa?

Rapperswil-Jona alkulämmittelyssä.
AOP

Tampereen Tappara hakee CHL:n alkulohkovaiheen neljättä voittoa lauantaina SC Rapperswil-Jonaa vastaan Nokia Areenalla. Tappara onnistui voittamaan viime viikon Sveitsin reissullaan joukkueen selvästi, mutta jatkuuko sama veto myös kotikaukalossa. Rapperswilin joukkueessa on paljon mielenkiintoisia nimiä, sillä kärkisentterit ovat Tshekin maajoukkueessakin lukuisia otteluja pelannut Roman Cervenka. 

Tampereen Tappara otti komean kotivoiton torstaina CHL:ssä, kun Nokia Areenan kirkkaat valot olivat liikaa Slovan Bratislavalle. Tappara piti entisen KHL-seuran täysin aseettomana ja voitti ottelun lopulta avauserän maaleilla 2-0 -lukemin. Christian Heljanko torjui ottelussa helpon nollapelin 14 torjunnalla.

Vastus kovenee merkittävästi lauantaiksi, kun vastassa on SC Rapperswil-Jona, jonka Tappara kaatoi lohkon aiemmassa kohtaamisessa 3-1 -lukemin. Tuossa ottelussa Tapparalta Kristian Kuusela, Waltteri Merelä ja Tyler Kelleher. Kelleher onnistui Tapparalta maalinteossa myös Slovania vastaan torstaisessa ottelussa.

Rapperswil-Jona pelasi torstaina Saksassa Red Bull Munchenin vieraissa jatkoajalle edelleen ottelun, joka kääntyi kotijoukkueen eduksi 5-4 -lukemin. Sveitsiläispoppoo johti ottelua ennen päätöserää 4-2 -lukemin, mutta RBM nousi ottelussa tasoihin ja jatkoajalle. Tuossa ottelussa Rapperswilin ykkössentteri Roman Cervenka teki 1+1 tehot.

Rapperswililta löytyy paljon mielenkiintoisia pelaajia, sillä joukkueeseen siirtyi viime kaudella Helsingin Jokereita edustaneet Nicklas Jensen ja Jordan Schroeder.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL