Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Onko tässä Leijonien suurin uhka MM-kotikisoissa? – ”Täysi mahdollisuus voittaa MM-kultaa!”

Tshekin Jakub Vrana edustaa Detroit Red Wingsiä NHL:ssä.
AOP

Kari Jalosen valmennuksessa pelaava Tshekin maajoukkue lähtee Suomessa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin yllätysvalmiina. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Tshekit ovat saaneet jalkeille äärimmäisen vahvan ryhmän. Jalonen on saanut mukaan todella monen NHL:ssä kovia näyttöjä lyöneen pöytään lyöneen pelaajan.

Tshekin päävalmentajaksi palkattu suomalaisvalmentaja Kari Jalonen on ison mahdollisuuden edessä Tampereella ja Helsingissä pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa. Jalosella on käsissään käytännössä paras mahdollinen kokoonpano, mikä on Tshekin pelaajista saatavilla. MM-kisoihin valmistavissa peleissä Tshekki näytti äärimmäisen hyvältä.

Jalonen oli saanut upotettua vaarallisena vastaiskujoukkueena tunnettuun Tshekkiin laadukkaita viisikkopelin periaatteita, joilla etenkin puolustuspelaaminen helpottuu merkittävästi.

Tshekin maajoukkueessa on mukana NHL:stä hyökkäyksen osalta San Jose Sharksin tähtisentteri Tomas Hertl ja nykyisin Detroit Red Wingsiä edustava Jakub Vrana. Kokemusta hyökkäykseen tuovat entinen NHL-hyökkääjä David Krejci ja Euroopan kaukalot läpipelannut Roman Cervenka.

Puolustus Jalosen valmentamalla Tshekillä on myös äärimmäisen vahva. NHL:stä joukkue sai mukaansa Sharksia edustavan Radim Simekin ja Red Wingsin kärkipuolustaja Filip Hronekin. Kokeneista eurooppaa kiertäneistä puolustajista mukana ovat David Sklenicka ja Tomas Kundratek. David Jiricek on yksi Tshekin lupaavimpia puolustajia ja pääsee tekemään MM-kisoissa debyytin vasta 19-vuotiaana.

191 senttinen oikealta laukova puolustaja on NHL:n varausikäinen tulevana kesänä. Jiricekin odotetaan menevän jopa kymmenen ensimmäisen pelaajan joukossa.

Vahvojen kenttäpelaajien takana ovat loistavat maalivahdit. Pelaaviksi maalivahdeiksi turnaukseen on valittu Arizona Coyotesissa NHL-läpimurron tehnyt Karel Vejmelka ja Anaheim Ducksin yhteistyöjoukkueessa AHL:ssä loistanut Lukas Dostal.

Mikäli Tshekki pystyy turnauksessa noudattamaan Jalosen luomaa kurinalaista pelitapaa, niin joukkueella on täysi mahdollisuus voittaa MM-kultaa. Joukkueessa on riittävästi tulivoimaa ratkaisemaan yksittäisiä otteluja ja tarpeeksi hyvät maalivahdit mikäli isoja ryöstöjä täytyy ottaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024