Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Kanadalla mielenkiintoisia vahvistuksia! – Puolustus MM-kisojen eliittiä

Ottawa Senatorsin tähtipuolustaja Thomas Chabot.
AOP

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät tämän viikon perjantaina Suomessa. MM-kisat pelataan Helsingissä ja Tampereella. Tampereen Nokia Areena toimii kisojen päänäyttämönä ja siellä muun muassa Suomen jääkiekkomaajoukkue pelaa kaikki pelinsä. Kanadan maajoukkue pelaa a-lohkon ottelunsa Helsingissä vanhassa jäähallissa ja hallitseva maailmanmestari lähtee MM-kisoihin jälleen kerran vahvalla miehistöllä.

Suomessa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin pitkäaikaisen NHL-valmentaja Claude Julienin johdolla saapuva Kanada on julkaissut kokoonpanonsa. NHL:stä joukkue on saanut koko joukkueen täyteen pelaajia, mutta suurimmat supertähdet puuttuvat kuten lähes aina.

Hyökkäyksen ykköstykki on New York Islandersin ykkössentteri Mathew Barzal. Kanadalaissentteri iski 59 pistettä runkosarjaan ja oli yhdessä Brock Nelsonin kanssa joukkueensa tehokkain pistemies. Muita mielenkiintoisia hyökkääjiä ovat Ottawa Senatorsin Drake Batherson ja Winnipeg Jetsin Pierre-Luc Dubois. Kummallakin on alla vahva kausi. Batherson oli ennen loukkaantumistaan yli piste per peli tahdissa.

Kanadan puolustus on koko kisojen mittapuulla varmasti paras. Ykköstähtenä häärii Senatorsin kapteeni Thomas Chabot. Isokokoinen ja taitavasti luisteleva puolustaja tulee saamaan paljon peliaikaa, ja hän tulee olemaan iso osa joukkueen erikoistilannepelaamista. Laatua puolustukseen tuovat myös New Jersey Devilsin Damon Severson ja Ryan Graves sekä Senatorsin Nick Holden.

Kanada aloittaa MM-kisat perjantaina ottelulla Saksaa vastaan. Samassa lohkossa Kanadan kanssa on suurmaista vain Slovakia ja Sveitsi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024