Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Tätä Mikael Granlund tuo Leijoniin – ”Iso ase!”

Mikael Granlund yhä vailla sopimusta
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue sai keskiviikkona mieluisan uutisen, kun Nashville Predatorsin hyökkääjä Mikael Granlund liittyy joukkueen riveihin. Granlund ottaa Suomen maajoukkueessa keskushyökkääjä Miro Aaltosen paikan, joka tippuu joukkueesta pois. Myös Suomen maajoukkueesta tippuu yksi puolustaja sivuun, kun Henri Jokiharju jää terveydellisistä syistä ulos Suomen kokoonpanosta.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue valmistuu tiukasti perjantaina alkaviin MM-kotikisoihin. Suomessa on viimeksi pelattu jääkiekon MM-kisat vuonna 2012, kun Suomi saapui kisoihin hallitsevana maailmanmestarina.

Viime keväänä Leijonat taipui MM-finaalissa Latviassa Kanadalle 3-2 -lukemin, joten alla on kaksi finaaliin päättynyttä turnausta. Helmikuussa Suomi juhli Pekingin talviolympialaisissa kultaa kaatamalla finaalissa MM-kisoista suljetun Venäjän 2-1 -lukemin.

Tampereella ja Helsingissä pelattaviin MM-kisoihin Suomi on saanut kokoon erinomaisen joukkueen. Tuoreimpana vahvistuksena Leijonat saivat mukaansa NHL-joukkue Nashville Predatorsin riveissä pelaavan Mikael Granlundin. Granlund on pelannut Predatorsissa kaksi erinomaista kautta putkeen ja tällä kaudella suomalaishyökkääjä oli yksi joukkueensa arvokkaimmista pelaajista. Granlund nosti ruotsalaishyökkääjä Filip Forsbergin ja kanadalaissentteri Matt Duchenen yli 40 maalin miehiksi.

Granlund teki menneellä kaudella NHL:ssä yhteensä 64 tehopistettä 80 otteluun. Hyökkääjän yhden kauden piste-ennätys on Minnesota Wildin paidasta, jossa syntyi kaudella 2016-17 yhteensä 26 maalia ja 69 tehopistettä. MM-kisoissa 30-vuotiaaksi ikääntynyt hyökkääjä on ollut mukana neljä kertaa aiemmin. Kertaalleen mukaan on tarttunut kultaa ja hopeaa. Olympialaisissa Granlund on edustanut Suomea ainoastaan Sotshin kisoissa 2014. Tuolloin matkaan tarttui pronssiset mitalit.

Granlund tulee monipuolisuudellaan olemaan iso ase Leijonille. Granlundia voidaan peluuttaa jokaisessa erikoistilanteessa ja tasaviisikoin pelatessa niin keskellä kuin laidassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat