Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Onko tässä MM-kotikisojen Leijonat? – ”Täysin mahdollista, että…”

Mikael Seppälä puolustaa ruotsalaista pelaajaa. Leijonat. EHT
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmistautuminen MM-kotikisoihin hallitsevana olympiavoittajana on mennyt toistaiseksi mollivoittoisesti. Suomi hävisi kaikki kolme otteluaan Ruotsin Euro Hockey Tourilla eikä peli paljoa vakuuttanut etenkään Sveitsiä tai Tshekkiä vastaan. Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen on tiputtanut joukkueesta viimeiselle harjoitusviikolle lähdettäessä nimiä pois ja joukkue pieneni melkoisesti. Kiekkofani.com arvioi olisiko tässä mahdollisesti kotikisoihin lähtevä joukkue.

Suomen jääkiekkomaajoukkue on yksi suurimmista ennakkosuosikeista, kun Tampereella ja Helsingissä käynnistyvät jääkiekon MM-kisat tällä viikolla. Suomi aloittaa turnauksen perjantaina ottelulla Norjaa vastaan. Leijonat ovat kaksissa edellisissä kisoissa olleet finaalissa Kanadaa vastaan. Vuonna 2019 Suomi voitti MM-kultaa Slovakian Bratislavassa pidetyissä kisoissa ja viime vuonna Latvian MM-kisoissa Suomi taipui Kanadalle loppuottelun jatkoajalla 3-2 -lukemin.

– Valinnat ovat aina haastavia. Tasaisia pelaajia, jotka kilpailevat pelipaikoista ja rooleista. Prosessi on vielä kesken. Nyt mennään tällä ryhmällä ja katsotaan, mitä torstaina ja jatkossa tapahtuu, kommentoi päävalmentaja Jukka Jalonen Leijonat.fi -sivustolla valitsemaansa joukkuetta.

NHL:stä Suomi on alustavasti saamassa vain neljä vahvistusta kisakoneeseen, mutta lisää pelaajia on mahdollisesti saatavilla. Se riippuu pitkälti Florida Panthersin ja Dallas Starsin suorittamisesta. Panthers on tappiolla omassa ottelusarjassaan Washington Capitalsille 2-1 -voitoin ja Stars johtaa omaa sarjaansa 2-1 -voitoin Calgary Flamesia vastaan. Mikäli Stars ja Panthers tippuu on täysin mahdollista, että Suomi saa vahvistusta etenkin keskikaistalle sekä puolustukseen.

Suomen maajoukkueella on jo tällä hetkellä todella vahva joukkue käsissään, joten NHL-apujen tarve ei enää ole kovinkaan suuri. Alla on Kiekkofani.comin näkemys Suomen joukkueesta Tampereella pelattavassa MM-turnauksessa.

Suomen kentälliset

Harri Pesonen – Sakari Manninen – Teemu Hartikainen
Jere Innala – Miro Aaltonen – Joel Armia
Toni Rajala – Valtteri Filppula – Juho Lammikko
Markus Nurmi – Hannes Björninen – Marko Anttila

Mikko Lehtonen – Henri Jokiharju
Atte Ohtamaa – Ville Pokka
Sami Vatanen – Juuso Hietanen
Mikael Seppälä – Niklas Friman

Harri Säteri
Jussi Olkinuora

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat