Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

Näitä pelaajia Leijonien on varottava kuoleman pelissä!

Gregory Hofmann oli Sveitsin maajoukkueen paras maalintekijä MM-kisoissa.
AOP

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue kohtaa Pekingin 2022 talviolympialaisten jääkiekkoturnauksen puolivälieräottelussa Sveitsin, joka kaatoi omassa neljännesfinaaliottelussaan tiistaina Tshekin tyylipuhtaasti 4-2 -lukemin. Sveitsin maajoukkueesta löytyy useita laatupelaajia joiden kanssa Leijonien on oltava tarkkana.

Sveitsin olympiajoukkueessa on lukuisia laatupelaajia joista moni olisi mukana turnauksessa myös, mikäli NHL-pelaajat olisivat mukana. Joukkueen sisäistä pistepörssiä olympiaturnauksessa johtaa HC Davosin 29-vuotias hyökkääjä Enzo Corvi, joka on turnauksessa iskenyt 1+3 tehot. Corvi pelasi Tshekki-ottelussa joukkueen kakkoskentässä yhdessä Andres Ambuhlin sekä Calvin Thurkaufin kanssa.

Suomen kannalta Sveitsin vaarallisimmat pelaajat löytyvät laitahyökkääjäosastolta. Ensimmäinen äärimmäisen vaarallinen pelaaja on Columbus Blue Jacketsin riveissä alkukauden kiekkoillut pitkäaikainen maajoukkuepelaaja Gregory Hofmann.

29-vuotias Hofmann teki 24 NHL-otteluun seitsemän tehopistettä ennen kuin hän palasi puolisonsa kanssa Sveitsiin EV Zugin riveihin, josta hyökkääjä ponnisti NHL:n. Zugissa hyökkääjä kerkesi ennen olympialaisia tekemään kuuteen peliin seitsemän maalia sekä yhteensä kymmenen tehopistettä.

Kaksi muuta merkittävää hyökkääjää Sveitsin joukkueessa ovat kolmoskentän Denis Malgin ja Sven Andrighetto. Kummallakin hyökkääjällä on vyöllään rutkasti NHL-kokemusta, mutta kumpikin pelaa tällä hetkellä NLA:ssa.

28-vuotias Andrighetto on kahden edellisen kauden ajan edustanut Zurich Lionsia ja tehnyt 100 otteluun 85 tehopistettä. NHL-uran aikana hyökkääjä pelasi 216 ottelua ja teki näissä syvyyshyökkääjänä kunnioitettavat 83 tehopistettä.

25-vuotias Malgin pelasi vielä toissa kaudella NHL:ssä Florida Panthersin ja Toronto Maple Leafsin riveissä, mutta tie tyssäsi Pohjois-Amerikan kaukaloissa. Viime kaudella hyökkääjä takoi Lausanne HC:n riveissä NLA:ssa 45 peliin 42 tehopistettä ja tällä kaudella on Zurich Lionsin riveissä syntynyt 40 peliin 44 tehopistettä.

Suomi on äärimmäisen vahvoilla omassa puolivälierässään, mikäli tässä artikkelissa esiintyneet pelaajat pysyvät poissa tulostaululta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026