Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

Naisleijonille nöyryyttävä tappio

Suomi vs. Sveitsi naisten kisat peking 2022
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaiset eivät ole lähteneet Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen osalta käyntiin erityisen hyvin. Turnauksen kolmas ottelu toi tilille jo kolmannen tappion, kun Suomi taipui Sveitsille maanantain ottelussa niukin lukemin.

Naisleijonat taipuivat Sveitsille 3-2 -lukemin maanantain ottelussa. Kolmen ensimmäisen lohkovaiheen ottelun jälkeen Suomi pitää viimeistä sijaa hallussaan A-lohkossa. Suomi päättää alkulohkon Venäjän olympiaurheilijoita vastaan tiistaina.

Kupletin juoni jatkon suhteen on selvä. Mikäli Suomi voittaa Venäjän ryhmän, niin kolme joukkuetta on kolmessa pisteessä alkulohkon jälkeen. Suomen taipuessa Venäjän ryhmälle Suomi on lohkossa viides ja kohtaa puolivälierässä Sveitsin. Kanada ja USA ratkovat keskinäisessä ottelussa tiistaina lohkon voittajan.

Maanantain ottelussa Sveitsi karkasi avauserän puolivälissä kahden naisen ylivoimalla 1-0 -johtoon, kun Lara Christen iski kiekon ohi Anni Keisalan. Suomi nousi toisessa erässä tasoihin Nelli Laitisen ylivoimamaalilla. Päätöserään lähdettiin kuitenkin Sveitsin johdosta, kun Dominique Ruegg naulasi joukkueen johtoon.

Sveitsi siirtyi heti kolmannen erän alussa Lara Stalderin osumalla 3-1 -johtoon. Stalderille piste oli illan toinen ja maaliin syötön sai Alina Muller, joka oli mukana kaikissa joukkueensa maaleissa.

Suomi nousi mukaan taisteluun ottelun voitosta kolmannen erän puolivälin jälkeen, kun Elisa Holopainen iski lähietäisyydeltä kiekon ohi vahvan pelin pelanneen Andrea Bradlin. Brandli torjui ottelussa 38 laukausta.

Naisleijonat eivät onnistuneet enää ottelun loppuhetkillä tasoitusmaalinteossa, joten voitto meni Sveitsin nimiin 3-2 -luvuin.

Päivän tulokset

Sveitsi vs. Suomi 3-2
Venäjän olympiaurheilijat vs. Kanada 1-6
Tanska vs. Tshekki 3-2
Kiina vs. Ruotsi 1-2

Tiistain ottelut

6.10 USA vs. Kanada
10.40 Japani vs. Tshekki
15.10 Ruotsi vs. Tanska
15.10 Suomi vs. Venäjän olympiaurheilija

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026