Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Neftekhimikin hyökkääjästä viikon ykköstähti KHL:ssä

Marat Khairullin ja Petteri Lindbohm
AOP - Emil Hansson

KHL-kauden seitsemäs peliviikko on saatu päätökseen ja viikon tähdet on jälleen valittu. Viikon paras tulokas oli tuttu nimi, mutta kenttäpelaajien paikoille tuli hieman yllättäviä nimiä.

Viikon hyökkääjä tähti on Neftekhimik Niznekamskia edustava Marat Khairullin. Neftekhimikin kapteeni pelasi viikolla kolme ottelua ja iski yhteensä kahdeksan tehopistettä. 25-vuotias hyökkääjä pelaa toistaiseksi uransa parasta kauttaaan KHLssä.

KHL-debyytin kaudella 2015-16 tehnyt Khairullin on parhaalla kaudellaan tehnyt 27 tehopistettä (2020-21), mutta tällä kaudella on jo koossa 18 otteluun tehot 10+6. Mikäli meno jatkuu samana, niin Khairullin pelannee ensi kaudella isommassa organisaatiossa.

Viikon ykköspuolustaja oli Traktor Tsheljabinskin Nick Bailen. Bailen iski viikon neljään otteluun tehot 1+4. Paras maalivahti oli Avangard Omskin Simon Hrubec, joka voitti kaikki viikon neljä otteluaan.

Viikon tulokas oli jälleen kerran Dynamo Moskovan Dmitry Rashevsky. 21-vuotias hyökkääjä teki viime kaudella debyytin KHL:ssä ja iski yhdeksään otteluun tehot 0+1. Tällä kaudella Rashevsky on pelannut 18 ottelua ja tehnyt 12 maalia sekä yhteensä 17 tehopistettä. Menneellä viikolla Rashevsky teki kolmeen peliin kolme maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL