Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-viikko käynnistyy neljällä kamppailulla

Moskovan Spartak ja TsSKA
AOP

KHL:n peliviikon ensimmäinen päivä tarjoaa neljän ottelun kierroksen. Seitsemältä käynnistyy ensimmäinen ottelu ja loput puoli kahdeksalta.

Kierroksen ehdoton huippukamppailu pelataan Moskovassa, kun Spartak isännöi TsSKA:ta.

Kierros käynnistyy kuitenkin Torpedo Nizny Novgorodin kotiottelulla Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan. Molemmilla joukkueilla on hienot voitot alla ennen maanantain kamppailua ja Torpedo tulee kotiotteluunsa kahden ottelun voittoputkessa. Avtomobilist kaatoi edellisessä matsissa Salavat Julajev Ufan kotijäällään 4-3 -lukemin jatkoajalla noustuaan jo 1-3 -tappioasemasta kolmannen erän lopulla voittoon.

Alkukaudesta äärimmäisen ailahtelevasti pelannut Avangard Omsk aloittaa kolmen ottelun vieraskiertueen olympiakaupunki Sotshista. Avangard on kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas kotijoukkue on yltänyt voittoon viimeksi viime viikon keskiviikkona Avtomobilistin vieraana.

Seitsemän ottelun tappioputkeen valahtanut Vitjaz Podolsk saa vieraakseen Sibir Novosibirskin. Vitjaz on tappioputken aikana kerännyt kaksi pistettä, kun ottelut Dinamo Riikaa ja Amur Habarovskia vastaan etenivät jatkoajalle asti. Sibir on hävinnyt kaikki kolme vierasotteluaan tällä kiertueella ja pelaa tänään viimeisen vierasottelunsa tältä erää.

Moskovassa Spartak ja TsSKA ovat kumpikin voittaneet edelliset ottelunsa 2-1 -lukemin. Joukkueet kohtasivat toisensa viikko sitten ja silloin TsSKA oli kotipelissään lukemin 1-0 -parempi. TsSKA:n ailahtelevasta vireestä kertoo se, että puolitoista viikkoa sitten joukkue kaatoi Dynamo Moskovan vieraissa, mutta on hävinnyt tämän jälkeen niin Kunlun Red Starille kuin Amurillekin.

KHL-kierroksen ottelut

19.00 Torpedo Nizny Novgorod vs. Avtomobilist Jekaterinburg
19.30 HK Sotshi vs. Avangard Omsk
19.30 Vitjaz Podolsk vs. Sibir Novosibirsk
19.30 Spartak Moskova vs. TsSKA Moskova

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL