Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit haastaa SKA:n Pietarissa

Teemu Turunen hassuttaa Lars Johanssonia.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit hakee tililleen kolmatta perättäistä voittoa KHL:ssä, kun joukkue kohtaa tiistain vierasottelussa SKA Pietarin vieraissa alkaen kello 19.30. KHL:ssä pelataan kokonaisuudessaan kahdeksan ottelun mittainen kierros.

Helsingin Jokerit kaatoi hienosti viime perjantaina SKA Pietarin kotijäällään 5-4 -lukemin David Sklenickan jatkoaikamaalilla. Tiistain ottelussa on edessä kuitenkin uusi testi, kun ottelupari viedään Pietariin. Pietari on ollut Jokereille hankala paikka läpi KHL-historian, mutta esimerkiksi viime kaudella joukkue haki syksyllä vierasvoiton 2-1 -lukemin SKA:n vieraista. Viime kauden neljästä ottelusta voitot menivät tasan 2-2.

SKA pelasi viimeksi sunnuntaina kotijäällään Barys Nur-Sultania vastaan ja koki 4-3 -tappion voittolaukauskilpailun jälkeen. Varsinaisella peliajalla joukkueelta maalinteossa onnistuiva Valentin Zykov, Anton Burdasov ja Emil Galimov. Jokereita vastaan maaleja takoivat Igor Ozhiganov, Joonas Kemppainen, Mat Robinson ja Andrei Kuzmenko.

Jokerit on esittänyt viime aikoina tehokasta hyökkäyspeliä, mutta etenkin perjantain ottelussa puolustus antoi turhan paljon hyviä maalintekopaikkoja SKA:lle, josta joukkue rankaisi armotta. Mikäli Jokerit onnistuu pitämään SKA:n pelin ulkopuolella ja välttämään pahimmat maalintekopaikat, niin joukkueella on täysi mahdollisuus hakea kaksi pistettä mukaansa ja vahvistaa asemaa KHL:n läntisen konferenssin kärjessä.

Tiistain KHL-kierroksen ottelut

17.00 Traktor Tsheljabinsk vs. Salavat Julajev Ufa
19.00 Lokomotiv Jaroslavl vs. Admiral Vladivostok
19.00 Neftekhimik Niznekamsk vs. Amur Habarovsk
19.00 Severstal Tsherepovets vs. Kunlun Red Star
19.10 Dinamo Minsk vs. Barys Nur-Sultan
19.30 Ak Bars Kazan vs. Dynamo Moskova
19.30 Dinamo Riika vs. Metallurg Magnitogorsk
19.30 SKA Pietari vs. Helsingin Jokerit

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL