Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Venäläistähti jäällä IIHF:n pelikiellosta huolimatta! – Lisää kakkua luvassa?

Ivan Fedotov
AOP

Philadelphia Flyersin maalivahti Ivan Fedotov ja TsSKA Moskova ovat rikkoneet IIHF:n asettamia sanktioita. Venäläinen pelasi perjantaina ensimmäisen runkosarjan ottelun TsSKA:n paidassa, vaikka hänet on hyllytetty kaikesta kansallisesta ja kansainvälisestä toiminnasta.

Ivan Fedotovin ympärillä kuohuu jälleen. Lappeenrannassa suomalaiselle äidille ja venäläiselle isälle syntynyt Fedotov on pelannut koko uransa ajan itänaapurissa. Moskovan TsSKA:n maalivahti solmi viime vuoden toukokuussa vuoden mittaisen sopimuksen NHL-seura Philadelphia Flyersin kanssa.

Ura Pohjois-Amerikassa jäi ainakin toistaiseksi haaveeksi, sillä Venäjän viranomaiset katsoivat hänen pakoilleen asepalvelusta, jonka johdosta mies pidätettiin ennen maasta poistumista. Miehen sopimustilanne on tämän jälkeen aiheuttanut runsaasti epäselvyyttä, sillä Flyers ei ole missään vaiheessa purkanut Fedotovin sopimusta.

Venäläisvahti allekirjoitti TsSKA:n kanssa uuden kaksivuotisen diilin, josta kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF rankaisi häntä neljän kuukauden mittaisella kansainvälisellä ja kansallisellä kilpailukiellolla.

Fedotov oli kuitenkin perjantaina TsSKA:n tolppien suulla, kun joukkue avasi kautensa 2-5 tappiolla AK Bars Kazania vastaan. Moskovalaisseuraa ja pelaajaa odottaa todennäköisesti ankarat sanktiot joiden tarkemmasta sisällöstä ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

Lähde: Sportsnet

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL