Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Pietarin SKA hankki Mikko Lehtosen KHL-oikeudet Jokereilta vaihtokaupassa ja teki sopimuksen puolustajan kanssa

Mikko Lehtonen Columbus Blue Jackets
AOP

Jokerit on tehnyt SKA Pietarin kanssa vaihtokaupan, jossa helsinkiläisseura saa merkittävän taloudellisen korvauksen sekä amerikkalaispuolustaja Brennan Menellin KHL-oikeudet vaihdossa puolustaja Mikko Lehtosen KHL-oikeuksiin. SKA puolestaan solmi sopimuksen Lehtosen kanssa.

27-vuotias Mikko Lehtonen pelasi toissakauden ja viime syksynä Jokereissa. Hän esiintyi kauden 2020-21 toisella puoliskolla Toronto Maple Leafsin sekä Columbus Blue Jacketsin NHL-joukkueissa. Aiemmin tällä viikolla puolustaja teki päätöksen jatkaa uraansa Euroopassa. KHL:ssä Jokerit omisti hänen oikeutensa ennen vaihtokauppaa.

– Aloitimme keskustelut Lehtosen leirin kanssa heti, kun kävi selväksi, että hän haluaa palata Eurooppaan. Emme kuitenkaan päässeet yhteisymmärrykseen taloudellisista ehdoista, jolloin halusimme seurana maksimoida hänestä saatavan korvauksen, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

– Käytännössä kaikki KHL:n suuret seurat olivat kiinnostuneita Lehtosen oikeuksista. Pietarin SKA:n tarjous oli saamistamme tarjouksista ylivoimaisesti paras ja siihen myös tartuimme, Kurri jatkaa.

Merkittävän taloudellisen korvauksen lisäksi Jokerit saa 24-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustajan Brennan Menellin KHL-oikeudet. Hän pelasi viime kaudella Dinamo Minskissä, jossa teki 47 runkosarjapelissä 5 + 33 = 38 pistettä ja pudotuspeleissä viidessa kamppailussa tehot 1 + 6 = 7. Puolustajalla on tämän kauden kattava sopimus Toronto Maple Leafsin kanssa.

Myöhemmin sunnuntaina SKA tiedotti solmineensa nelivuotisen sopimuksen Lehtosen kanssa. Tällä kaudella Lehtonen ei ole pelannut vielä missään. Viime kaudella hän teki Maple Leafsissa yhdeksässä ottelussa kolme pistettä ja Blue Jacketsissä 17 ottelussa kolme pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL