Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Lukolla ja Tapparalla parhaat asetelmat CHL:n alkulohkoissa

Pavol Skalicky iskee Lukolle osuman Lausannessa.
AOP

Hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko ja 2010 -luvun kestomenestyjä Tampereen Tappara ovat parhaissa asetelmissa suomalaisjoukkueista neljän ensimmäisen CHL-ottelun jälkeen. HIFK:lla ja TPS:llä vaikeampaa.

Rauman Lukko on C-lohkon toisena ja Tampereen Tappara johtaa E-lohkoa, kun CHL:n alkulohkoja on pelattu neljän ottelun verran. Turun Palloseura on varmasti jo ulkona jatkopeleistä, sillä joukkue on kerännyt vain pisteen neljästä ensimmäisestä ottelusta.

Helsingin IFK on B-lohkossa toisena tasapisteissä Frölundan kanssa, jota vastaan joukkueella on kaksi ottelua vielä jäljellä. Lohkossa kolmantena oleva Zurich Lions kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussa vain pisteen keränneen Mlada Boleslavin. Lions on vain pisteen HIFK:ta ja Frölundaa perässä.

Lukko on suomalaisjoukkueista todennäköisin jatkoonpääsijä, sillä joukkue kohtaa alkulohkonsa kahdessa viimeisessä ottelussa Cardiff Devilsin, jolla on vain kolme pistettä neljän ottelun jälkeen koossa. Mikäli Lukko voisi tippua jatkosta tarvitsisi joukkueen hävitä varsinaisella peliajalla molemmat ottelut ja Lausannen olisi kerättävä ainakin neljä pistettä Adler Mannheimia vastaan kahdesta pelistään.

Tappara kohtaa viimeisissä otteluissaan Skellefteån, joka on koko lohkon ehkä kovin joukkue. Tapparalla on koossa kymmenen pistettä ja toisena olevalla Luganolla seitsemän. Skellefteå on kuudessa pisteessä. Tapparankin jatkoonpääsy on erittäin todennäköistä, mutta joukkue tarvitsee jatkopaikan varmistaakseen ainakin yhden voiton ja mikäli Lugano hoitaa toisen ottelunsa tässä tapauksessa Eisbäreniä vastaan on kirvesrinnat jatkossa.

LUE MYÖS

Tappara kaatoi Luganon

TPS koki tappion Sparta Prahan vieraana

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL