Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

CHL

Tappara voitti Luganon jälleen – jatkopaikkaan tarvitaan vielä yksi voitto

Tappara juhlii maalia.
AOP

Tampereen Tappara otti maukkaan voiton Sveitsin NLA-liigan Luganosta Tesomalla ja lähtee CHL-tauolle E-lohkon kärkipaikalta.

Tappara otti hienon 3-2 -voiton Luganosta jatkoajalle venyneessä ottelussa. Tapparalta puolustajat olivat pelipäällä, kun Casimir Jurgens ja Brady Austin osuivat pakin tontilta. Lassi Vanhatalo vastasi hyökkääjänä Tapparan kolmannesta osumasta. Luganon maaleista vastasi 23-vuotias sveitsiläishyökkääjä Elia Riva. Mark Arcobello syötti molemmat maalit ja suomalaissyntyinen Santeri Alatalo saalisti myös syöttöpisteen.

Christian Heljanko oli kotijoukkueen maalilla varma torjuen voiton. Heljanko tarvitsi vain 13 torjuntaa ottelussa. Luganon maalilla sveitsiläinen Niklas Schlegel torjui 30 laukausta.

Ottelussa Tappara karkasi jo 2-0 -johtoon, kun Jurgens onnnistui avauserässä ja Vanhatalo toisessa erässä. Vanhatalon maali syntyi Tapparan ottelun toisella ylivoimalla. Jukka Peltolalla oli ajassa 32.38 mahdollisuus viedä kotijoukkue jo 3-0 -johtoon rangaistuslaukauksesta, mutta kirvesrintojen ex-kapteeni ei onnistunut.

Lugano nousi Rivan illan ensimmäisellä toisen erän lopussa jo maalin päähän, vaikka Tappara oli ollut niskan päällä läpi ottelun. Kolmas erä oli tasaista vääntöä eikä Tapparalla juuri hätää ollut, mutta Riva onnistui tasoittamaan pelin 47 sekuntia ennen loppua Luganon pelatessa ilman maalivahtia.

Tappara pääsi jatkoajan alussa ylivoimalle ja kanadalaispuolustaja Austin päätti pelin terävällä laukauksella.

Tappara aloittaa Liiga-kauden ensi perjantaina Hämeenlinnassa HPK:n vieraana. Joukkueen kaksi viimeistä CHL:n alkulohkon ottelua Skellefteåta vastaan pelataan lokakuun viides ja 12. päivä. Ensin joukkueet kohtaavat Ruotsissa ja jälkimmäisessä ottelussa Tampereella.

Luganon NLA-kausi alkaa keskiviikkona kotiottelulla Rapperswilia vastaan. CHL-ottelut panoksetonta Eisbären Berliiniä vastaan joukkue pelaa lokakuun viides ja 13. päivä. Joukkueet kohtaavat viides päivä Berliinissä ja 13. päivä Luganossa.

CHL-kierroksen tulokset

Donbass Donetsk vs. Rouen Dragons 2-1
Frisk Asker vs. HC Bolzano 1-5
Sparta Praha vs. TPS 3-2
Jastrzebie vs. RB Salzburg 2-3
Tappara vs. HC Lugano 3-2 ja.
Bremerhaven Pinguins vs. Växjö Lakers 2-1
Skellefteå vs. Eisbären Berlin 5-3
KAC Klagenfurt vs. Rungsted 3-2 ja.

LUE MYÖS

TPS taipui Sparta Prahalle – CHL-kausi pysähtyy alkulohkoon

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL