Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

EV Zugin Lino Martschini johtaa CHL:n pistepörssiä alkulohkon neljän pelin jälkeen

Lino Martschini EV Zugin paidassa.
AOP

CHL:ssä on kuuden lohkon voimin pelattu jo neljä kierrosta ja kaksi heikointa lohkoa on saanut kokoon vasta kaksi ottelua. CHL:n pistepörssiä johtaa EV Zugin sveitsiläishyökkääjä Lino Martschini yhdeksällä pisteellä.

CHL:ssä on nähty paljon mielenkiintoisia tuloksia juuri ennen Euroopan suurten jääkiekkokausien alkua. CHL:n pistepörssin johtaja tulee Sveitsin suurseura EV Zugista, kun 28-vuotias Lino Martschini on paukuttanut neljään peliin tehot 2+7.

Martschini on todella pienikokoinen laitahyökkääjä, sillä Luzernista kotoisin olevalla oikealta laukovalla hyökkääjällä on mittaa vain 168 senttiä. Hyökkääjä on edustanut Sveitsissä pelatessaan junnuista alkaen Zugia. Kaudet 2010-12 Martschini vietti OHL:ssä Peterborough Petesin riveissä ja iski 124 otteluun 114 tehopistettä.

EV Zug on pelannut alkulohkossaan neljä ottelua ja ottanut kaksi murskavoittoa sekä hävinnyt Ruotsin SHL-liigan Rögle BK:lle kahdesti. EV Zug on kaatanut tanskalaisen Sönderjysken maalein 9-3 ja 0-10, mutta Rögleä vastaan kotipelissä tuli 1-2 -tappio jatkoajan jälkeen ja vieraissa 5-3 -tappio.

Pistepörssin toista sijaa jakaa viisi pelaajaa. HC Luganon Mark Arcobello ja Daniel Carr, Red Bull Munchenin Ben Street ja Frederik Tiffels sekä Skellefteån Adam Mascherin ovat keränneet seitsemän pistettä. Näistä Arcobellolla on tilillään tehot 0+7, Carrilla ja Streetillä 3+4 sekä Tiffelsillä, että Mascherinilla 2+5.

Paras suomalainen CHL:n pistepörssissä on Leksandiin KHL:stä siirtynyt Mikael Ruohomaa. Ruohomaalla on neljän ottelun jälkeen koossa tehot 3+3, kun Leksand on voittanut kaikki alkulohkon neljä peliään seuraan varsinaisella peliajalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL