Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Raumalla vierailleessa joukkueessa todettu 4 koronatapausta – Yksi tartunnoista suomalaispelaajalla

saksalaisseurassa 4 koronatartuntaa
AOP

Rauman Lukko kohtasi viime lauantaina Raumalla saksalaisen Adler Mannheimin CHL:n lohkovaiheen ottelussa.  Nyt saksalaisseura on uutisoinut kotisivuillaan neljästä koronavirustartunnasta ja pelaajia on asetettu karanteeniin.

Yksi positiivisen koronatestin antaneista on suomalaispuolustaja Joonas Lehtivuori. Kaikki positiivisen testin antaneet pelaajat on asetettu 14 päivän karanteeniin, jonka jälkeen he palaavat pelaavaan kokoonpanoon protokollan mukaisesti.

Lehtivuori ja muut karanteenissa olevat pelaajat ovat poissa ainakin kahdesta CHL-liigan ottelusta sekä DEL-kauden avausottelusta Straubing Tigersia vastaan. Pelaajien tuntemuksia seurataan vielä 14 päivän karanteeniajan jälkeen ja lopullinen paluuajankohta katsotaan pelaajakohtaisesti.

Tilanne on hankala Mannheimille, sillä joukkue tarvitsisi kipeästi pisteitä erittäin tiukassa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Lohkosta 2 parasta jatkaa pudotuspeleihin ja joukkue on tällä hetkellä maalieron turvin jaetulla 2. sijalla.

Saksalaisseuran tiedotteessa ei mainita, onko Lukon pelaajia mahdollisesti altistunut koronavirukselle. Myöskään Lukko ei itse ole kommentoinut asiaa kotisivuillaan.

Seuran tiedotteessa kerrotaan että kaikki koronatartunnan saaneet pelaajat ovat ”hyvävointisia”.

Lähde: Saksalaisseuran tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL