Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

HIFK:lta vahvaa puolustamista CHL-kauden avauksessa

Mlada Boleslavia vastaan HIFK sai painetta maalille.
AOP

Helsingin IFK pelasi CHL-kauden kaksi ensimmäistä otteluaan vieraissa menneellä viikolla. HIFK kohtasi Mlada Boleslavin sekä Zurich Lionsin.

Torstain vierasottelussa NLA-liigan Zurich Lionsia vastaan Ville Peltosen valmentama HIFK nappasi komean 3-0 -vierasvoiton. Ottelussa jaettiin yli 200 jäähyminuuttia, kun yhteensä kuusi pelaajaa ajettiin ulos pelistä. Maaleja ottelussa nähtiin ainoastaan kolmannessa erässä, kun Otto Paajanen, Jere Innala ja Rony Ahonen onnistuivat maalinteossa. Kanadalaismaalivahti Michael Garteig torjui nollapelin HIFK:n maalilla.

Lauantain vierasottelussa Tshekin Extraliigan Mlada Boleslavia vastaan HIFK joutui urakoimaan myös varsinaisen peliajan jälkeen. Kotijoukkue karkasi heti ottelun kolmannella minuutilla 1-0 -johtoon Jakub Kotalan osumalla. HIFK tuli toisen erän lopulla tasoihin, kun Leevi Teissala yllätti Jan Ruzickan. Maalittoman kolmannen erän jälkeen ratkaisua haettiin jatkoajalta, jolloin HIFK:n nuori keskushyökkääjä Roni Hirvonen iski ratkaisun ajassa 62.15.

Avauskierroksen jälkeen HIFK johtaa b-lohkoa viidellä pisteellä. Frölunda on lohkossa toisena ja Lions on kolmantena. Mlada on neljäntenä yhden pisteensä kanssa. HIFK kohtaa tällä viikolla kotonaan Mladan sekä Lionsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL