Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Lukko nollasi Lausannen – HIFK jäi nollille Vantaalla

Lausanne ja Lukko kohtasivat
AOP

CHL:ssä aloitettiin kolmas ottelukierros. Rauman Lukko otti komean voiton, kun taas HIFK koki tappion kotijäällään.

Rauman Lukko nappasi komean 3-0 -vierasvoiton Lausannen vieraista ja nousi takaisin C-lohkon kärkeen. Lukolla on koossa seitsemän pistettä kolmen pelatun ottelun jälkeen. Kolmesta ottelusta kaksi on päättynyt suoraan voittoon.

Lukko siirtyi toisen erän alussa 1-0 -johtoon, kun Pavol Skalicky iski Kristian Pospisilin syötöstä kiekon ohi Tobias Stephanin. Kolmannen erän lopulla ylivoimalla Lukko karkasi jo 2-0 -johtoon, kun Josh Jooris ohjasi kiekon omaan maaliin. Maali merkittiin lopulta Sebastian Repon nimiin. Loppulukemat tyhjiin iski norjalaishyökkääjä Michael Haga Repon syötöstä.

Lassi Lehtinen torjui nollapelin raumalaisten maalilla 19 torjunnalla.

HIFK koki tappion Vantaalla pelatussa ottelussa Zurich Lionsille 2-0 -lukemin. Lionsin maaleista ottelussa vastasi Dominik Diem ja Justin Sigrist. Justin Azevedo syötti Diemin iskemän 1-0 -maalin toisessa erässä. Lukas Flueler torjui vieraiden maalilla vahvasti. Nollapeliin vaadittiin 39 torjuntaa. Michael Garteig torjui kotijoukkueen maalilla 22 laukausta.

Lukko pelaa lauantaina seuraavassa ottelussa Saksassa Adler Mannheimia vastaan. HIFK kohtaa kotipelissä Mlada Boleslavin. Viime viikolla HIFK kaatoi Mladan vieraissa jatkoaikamaalilla 2-1 -lukemin. Lukko kaatoi viime viikolla Adlerin 5-1 -lukemin Raumalla.

CHL-kierroksen tulokset

Ocelari Trinec vs. Fribourg 3-4
Frölunda vs. Mlada Boleslav 4-3
Adler Mannheim vs. Cardiff Devils 7-2
RB Munchen vs. Sönderjyske 6-2
Slovan Bratislava vs. Leksand 2-4
EV Zug vs. Rögle BK 1-2 ja.

Perjantain ottelut CHL:ssä

19.00 Frisk Asker vs. RB Salzburg
19.00 Jastrzebie vs. HC Bolzano
19.00 Tappara vs. Eisbären Berlin
19.05 Skellefteå vs. Lugano
19.30 Donbass Donetsk vs. Rungsted
20.30 Bremerhaven Pinguins vs. TPS
20.35 Sparta Praha vs. Växjö Lakers
21.20 Klagenfurt vs. Rouen

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL