Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-joukkueilla useita harjoitusotteluita torstaina

TPS juhlii maalia.
AOP - Elmeri Elo

Liigassa valmistaudutaan syyskuun alussa alkavaan jääkiekkokauteen kovaa tahtia. Useat joukkueet aloittavat elokuun lopulla CHL:n lohkovaiheen ja jotkut joukkueet pelaavat Liiga-kauteen valmistavia pelejä.

Turun Palloseura, Rauman Lukko, Tampereen Tappara ja Helsingin IFK osallistuvat CHL:n, joten tämän viikon ottelut ovat joukkueiden viimeisiä suomalaisia joukkueita vastaan ennen Liiga-kautta.

TPS kohtaa torstaina Porissa Ässät alkaen kello 18.30. TPS kärsi keskiviikkona 4-2 -tappion Lukolle kotijäällään, joten Jussi Ahokkaan joukkue halajaa voittojen tielle kesän toisessa täysimittaisessa ottelussa.

Helsingin IFK pelaa kello 17.00 alkavassa ottelussa Tampereen Ilveksen vieraana. HIFK on pelannut harjoituskaudella kolme ottelua ja voittanut niistä kaksi. Ilveksellä on takana kaksi ottelua Tampere Cupista, kun joukkue taipui HPK:lle ja Tapparalle.

Oulun Kärpät pelaa torstaina Ruotsissa, kun joukkue haastaa Luulajan. Luulaja on pelannut toistaiseksi kaksi harjoitusottelua. Ensimmäisessä Luulaja kaatoi IF Björklövenin 9-0 -lukemin ja toisessa joukkue taipui Skellefteålle 4-0 -lukemin. Thomas Berglundin valmentamassa joukkueessa pelaa suomalaisista Julius Honka, Juhani Tyrväinen ja Joonas Rask. Joukkueen suurin tähti on kotimaansa sarjaan palannut Linus Omark.

Lahdessa Pelicans saa vastaansa paikallisvastustaja Kouvolan KooKoon. Pelicans on pelannut toistaiseksi HIFK:ta vastaan kaksi harjoitusottelua ja näistä on voitto sekä tappio takataskussa. KooKoo pelasi Rauman Pitsiturnauksessa ja taipui turnauksen finaalissa SaiPalle. Tämän jälkeen joukkue osallistui Tampere Cupiin ja voitti turnauksessa HPK:n ja Tapparan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga