Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Tshekki katkaisi siivet Tanskan jatkohaaveilta – Tre Kronorilla veitsi kurkulla illan ottelussa

Tsekki voitti Tanskan
AOP

Tshekki lähti MM-kilpailuihin yhtenä ennakkosuosikeista, mutta tappiot Sveitsille ja Venäjälle ovat laittaneet joukkueen ahtaalle. Tshekki kohtasi tänään Tanskan, joka hieman yllättäen oli vielä ennen päivän ottelua mukana taistelemassa pudotuspelipaikoista. Tshekin 2 – 1 -voitto rangaistuslaukauksilla tuhosi kuitenkin tanskalaisten haaveet ja A-lohkon viimeinen jatkaja ratkaistaan Tshekin ja Ruotsin välillä.

Ruotsin turnaus on katkolla jo tänään, kun se kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussa Venäjän. Jos Ruotsi ei voita ottelua, on se varmuudella ulkona turnauksesta. Yhdellä pisteellä se nousisi tasoihin Tshekin kanssa, mutta jäisi viidenneksi hävittyään joukkueiden keskinäisen ottelun. Tshekillä puolestaan on kaikki omissa käsissään. Se kohtaa viimeisessä ottelussa Slovakian ja sille riittää mikä tahansa voitto varmaan jatkopaikkaan.

B-lohkossa Suomi ja USA ovat varmistaneet jatkopaikan ennen viimeistä kierrosta, mutta muuten peli on auki. Kazakstan kohtaa viimeisellä kierroksella Norjan ja sille riittää kahden pisteen voitto jatkopaikkaan. Saksa kohtaa viimeisessä ottelussa Latvian. Kolmen pisteen voitolla jatkopaikka on varma, jatkoaikavoitolla kohtalon ratkaisee Suomi – Kanada -ottelu. Tappiolla Saksa on varmuudella ulkona.

Kanadalla jatkopaikka ei ole omissa käsissä – jos Kazakstan ja Saksa hoitavat ottelunsa, on Kanada ulkona turnauksesta. Latvia voi myös selviytyä jatkoon, mutta se edellyttää oman voiton lisäksi sopivia tuloksia muista otteluista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024