Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Leijonilla kasvojenpesun paikka – puolivälierätrilleri Ruotsia vastaan on suuri mahdollisuus

Emil Larmi maalivahti Suomi
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue pääsee todella kovaan testiin torstaina, kun joukkue kohtaa Tshekin Ostravassa puolivälieräkamppailussa Ruotsin. Ruotsin voitti tyylillä b-lohkon ja sai kotiedun turnauksen kahdeksanteen otteluun. Suomi selvisi Iso-Britannian avulla puolivälieriin todella heikon alkulohkon jälkeen.

Jukka Jalosen mahdollisesti viimeinen ottelu tältä erää Leijonien päävalmentajana on luvassa torstaina, kun Suomi kohtaa Sam Hallamin valmentaman Ruotsin MM-kisojen puolivälierässä. Suomi ja Ruotsi kohtasivat viimeksi MM-kisojen puolivälierässä 2019 jolloin Suomi nappasi maukkaan voiton ja eteni lopulta MM-kultaan.

Suomen maalilla isossa ottelussa aloittaa Emil Larmi, joka torjui Suomen maalilla myös alkulohkon voitokkaassa ottelussa Tanskaa vastaan, joka varmisti joukkueen pääsyn puolivälierään. Suomi hävisi alkulohkossa varsinaisen peliajalla ottelut Itävaltaa, Sveitsiä ja Kanadaa vastaan sekä rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Tshekille. Ainoat voitot ovat Iso-Britanniasta ja Norjasta Tanskan lisäksi.

Suomen ykköstähti Mikael Granlund huilaa puolivälierän. Joukkueen kapteeni sai pelikieltoa alkulohkon päätöskamppailun poikittaisesta mailasta. Leijonien kapteeni on Detroit Red Wingsiä NHL:ssä edustava Stanley Cup -voittaja Olli Määttä.

Ruotsilta on odotettavissa kova haaste, sillä joukkue on todella taitava. Ruotsin sisäisen pistepörssin johtaja on tällä hetkellä Pittsburgh Penguinsia edustava tähtipuolustaja Erik Karlsson. Karlssonilla on koossa viisi maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä. Tasapisteissä on Seattle Krakenia edustava Andre Burakovsky. Burakovskylla on koossa vain neljä maalia. Joukkueessa on yhteensä viisi vähintään neljä maalia tehnyttä pelaajaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024