Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Yhdysvallat nimesi joukkuettaan jääkiekon MM-kisoihin! – mukana todellisia NHL:n supertähtiä

Seth Jones Yhdysvaltain pelipaidassa.
AOP

Jääkiekon MM-kilpailut käynnistyvät toukokuussa. Yksi jääkiekon MM-kisojen suurista mestarisuosikeista on Yhdysvallat, joka pelasi viime kevään kisoissa välierissä. Yhdysvaltoja on maailmanmestaruudet kiertäneet, mutta tänä vuonna mahdollisuus jättipottiin on todella iso.

Yhdysvaltain jääkiekkomaajoukkue lähtee tämän kevään jääkiekon MM-kisoihin todella nimivahvalla joukkueella. Yhdysvallat on kerännyt riveihinsä miehistöä aatteella, jossa kisoihin on osallistuttava, mikäli olympialaiset 2026 kiinnostaa.

Yhdysvaltain jääkiekkomaajoukkueen GM:nä toimii Brett Peterson. Joukkueen päävalmentajana toimii Minnesota Wildin päävalmentaja John Hynes.

– Meillä on todella vahva joukkue jo alkuvaiheissa. Meillä on todella paljon nuoria huippupelaajia, jotka ovat innostuneina tulossa mukaan jääkiekon MM-kisoihin, kommentoi Peterson.

Yhdysvallat pelaavat jääkiekon MM-kisojen alla harjoitusturnauksen Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa ja kohtaa ennen MM-turnausta Slovakian maajoukkueen harjoitusottelussa.

MM-turnauksen alkulohkon Yhdysvallat pelaavat Ostravassa. MM-kisat käynnistyvät Yhdysvaltain osalta perjantaina 10. toukokuuta Ruotsia vastaan. Alkulohkossa Yhdysvallat kohtaa Saksan, Slovakian, Puolan, Ranskan, Kazakstanin ja Latvian.

Maajoukkueen puolustus on äärimmäisen vahva, sillä joukkueessa on mukana jo MM-kisoissa useasti pelannut Chicago Blackhawksin Seth Jones sekä tämän entinen pakkipari Columbus Blue Jacketsista eli Zach Werenski. Nuorta taitoa alakertaan tuovat Ottawa Senatorsin Jake Sanderson ja New Jersey Devilsin Luke Hughes.

Hyökkäyksen ykköstähti on Detroit Red Wingsin kapteeni Dylan Larkin. Senatorsista mukana ovat Shane Pinto ja kapteeni Brady Tkachuk. Mukana on myös Blue Jacketsin kovapalkkainen Johnny Gaudreau sekä Anaheim Ducksin virtuoosihyökkääjä Trevor Zegras.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024