Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestis-seuralta todella kova ratkaisu! – Avainpelaaja sai lähteä

Helsingin Jokerit nordiksella.
AOP

Mestis-kausi on kääntynyt runkosarjan osalta jälkimmäiselle puoliskolle. Vuoden 2024 toiselle viikolle sarjan kärkipaikalta lähtee loistavasti IPK ja toisena on Ketterä. TUTO Hockey on sarjassa kolmantena. Neljäntenä sarjassa on Helsingin Jokerit, joka pelaa ensimmäistä kauttaan Mestiksessä ja ensimmäistä kauttaan Suomessa KHL-visiitin jälkeen. Jokerit teki ensimmäiselle kaudelleen kovan pelaajahankinnan, joka osoittautui lopulta heikoksi.

Tero Määtän valmentama Helsingin Jokerit on purkanut yhteisymmärryksessä sopimuksen maalivahti Severi Auvisen kanssa. Auvinen saapui kesällä Jokereihin Imatran Ketterän riveistä, jossa maalivahti pelasi lanalla Liiga-seura Mikkelin Jukureista viime kaudella.

Auvinen pelasi Jokerien riveissä yhdeksässä ottelussa ja torjui vain yhden voiton sekä yhteensä seitsemän pistettä. Torjuntaprosentti oli vaatimaton 88,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,84.

Jokereista Helsingissä vuonna 2001 syntynyt maalivahti siirtyy pelaamaan Ruotsin kolmossarjaan eli HockeyEttaniin. HockeyEttanissa maalivahti edustaa Visby/Roma -joukkuetta.

Auvinen on pelannut urallaan Mestistä yhteensä 50 ottelua.

Jokerien maalivahteina jatkaa loppukauden osalta Henri Risikko ja kokenut Ville Kolppanen. Kummankin sopimus pitää sisällään tämän kauden, mutta Kolppanen omaa option ensi kaudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis