Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestiksen huippujoukkue teki kovan sopimuksen

Helsingin Jokerien Olavi Vauhkonen.
AOP

Mestiksessä vahvaa kautta pelaava Helsingin Jokerit on tehnyt kovan kiinnityksen kokoonpanoonsa. Jokerit on tehnyt loppukauden kestäneen sopimuksen seuran oman kasvatin kanssa, joka palasi täksi kaudeksi Helsinkiin pelaamaan.

Tero Määtän valmentama Helsingin Jokerit on kiinnittänyt koeajan jälkeen voimahyökkääjä Olavi Vauhkosen loppukauden kestävään sopimukseen. Vauhkonen saapui lokakuussa Jokerien riveihin ja teki kahden kuukauden mittaisen sopimuksen.

Vahvasti sujuneen syksyn jälkeen hyökkääjä sai loppukauden kestävän sopimuksen.

Helsingistä kotoisin oleva 34-vuotias laitahyökkääjä on Jokerien oma kasvatti. 194 senttiä pitkä ja reilut sata kiloa painava oikealta laukova hyökkääjä on tällä kaudella tehnyt 12 otteluun tehot 5+5. Vauhkonen debytoi Liigassa kaudella 2008-09, mutta 11 otteluun hyökkääjä ei tehnyt pisteitä. Vauhkonen pelasi tuolla kaudella a-junioreissa SM-liigaa 31 ottelua ja takoi näissä 35 tehopistettä.

Liiga-kokemusta hyökkääjällä on yhteensä 516 ottelun edestä ja näissä on syntynyt 114 maalia sekä yhteensä 240 tehopistettä. Mestiksessä hyökkääjä on pelannut yhteensä 109 ottelua ja viimeistellyt 81 tehopistettä.

Parhaalla Liiga-kaudella Vaasan Sportin riveissä Vauhkonen on iskenyt 56 otteluun 17 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä. Sportin riveissä Vauhkonen viihtyi kolme perättäistä kautta alkaen 2016-17 -kaudesta. Hyökkääjä palasi Sportin riveihin kesken kauden 2020-21 ja pelasi vielä seuraavan kauden iskien yhteensä 59 otteluun 38 tehopistettä.

Mestiksessä tällä hetkellä kolmantena oleva Jokerit on kerännyt 27 otteluun 49 pistettä. Edellä olevat IPK ja Ketterä ovat keränneet 61, ja 57 pistettä.

Jokerien alkukauden paras pistemies on 32 pistettä naulannut keskushyökkääjä Alexander Forslund. Oskari Kalajanniska on tehnyt 15 maalia ja on seuran paras maalintekijä ennen Leevi Lembergiä, jolla on kasassa 14 maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis