Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Jättiyllätys lähellä! – Jokerit on ajanut siltaan Mestiksessä

Helsingin Jokerit nordiksella.
AOP

Mestiksen pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa ja puolivälierissä alkaa ensimmäiset ratkaisuhetket olla käsillä. Yksi sarja joka on seuraavassa kamppailussa katkolla löytyy Helsingin Jokerien ja Kokkolan Hermeksen väliltä. Hermes nappasi ottelusarjassa jo kolmannen voittonsa, kun Hermes kaatoi toistamiseen kotijäällään Jokerit tiistai-iltana.

Tuukka Poikosen valmentama Kokkolan Hermes on järjestämässä jymypaukkua Mestiksen puolivälierissä. Hermes nappasi jo kolmannen voittonsa puolivälierissä Helsingin Jokereita vastaan ja siirtyi neljän pelatun ottelun jälkeen 3-1 -johtoon sarjassa. Hermes kaatoi tiistaina kotiyleisönsä edessä Tero Määtän valmentaman miehistön 3-1 -lukemin.

Ottelussa kotijoukkue aloitti maalinteon heti avauserässä, kun Arttu Lausniemi laukoi kiekon ohi Henri Risikon. Jokerit tuli toisessa erässä tasoihin Onni Lindin osumalla, mutta päätöserään lähdettiin 2-1 -tilanteesta, kun Tommi Laakso vei Hermeksen uudestaan johtoon. Kolmannessa erässä Hermes onnistui tekemään vielä yhden maalin, kun viimeisellä sekunnilla Eemeli Takala sinetöi loppulukemat tyhjiin.

Runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Hermes nautti vahvasta kotiyleisön tuesta, sillä tiistaista huippuottelua oli seuraamassa yli 2300 katsojaa. Torstaina Helsingissä pelattavassa ottelussa on oletettavasti yli kuusi tuhatta katsojaa, kun Jokerit hakee kavennusta sarjalle. Edellinen ottelu päättyi Helsingissä Jokerien voittoon 3-2 -lukemin, kun Leevi Lemberg viimeisteli kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis