Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jättiuutinen – Suomen jääkiekkosarja saa uuden seuran

Kiekko-Espoo Mestiksen finaaleissa.
AOP

Suomen jääkiekkosarjojen korkein taso, eli Liiga on tiedottanut, että ensi kaudella mukana sarjassa on 16 joukkuetta. Uutena joukkueena nykyisen 15 joukkueen joukkoon liittyy Mestiksessä keväällä 2022 mestaruutta juhlinut Kiekko-Espoo. Kiekko-Espoo ja TuTo Hockey hakivat liigalisenssiä ensi kaudeksi, ja näistä Kiekko-Espoolle lisenssi myönnettiin.

Jääkiekon SM-liiga Oy:n ylimääräinen yhtiökokous päätti tiistain 19.12. kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle ehdollisen Liiga-lisenssin kaudelle 2024–25.

Liigan lisenssiprosessista vastaava lisenssikomitea oli maanantaina 18.12. esitellyt Liigan hallitukselle ratkaisunsa ja niiden perustelut kaikista kautta 2024–25 koskevista hakemuksista.

Kiekko-Espoon osalta komitean ratkaisu oli puoltava, mutta Liigan ulkopuolisten lisenssihakemusten kohdalla päätökset hakemusten hyväksymisestä tekee Liigan yhtiökokous.

– Yhtiökokouksen päätös oli yksimielinen. Lisenssikomitean puolto Kiekko-Espoolle oli selvä, ja osakkaiden kanta asiaan muodostui sitä kautta aika selkeästi, sanoo Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

Myös lisenssikomitean puheenjohtaja Jaakko Luumi antaa tunnustusta Espoon hakemukselle.

– Kiekko-Espoo on selvästi kehittänyt systemaattisesti toimintaansa pitkällä aikavälillä pystyäkseen tulevaisuudessa pelaamaan Liigassa. Lisenssihakemus oli erittäin ammattimaisesti laadittu ja hakemus täytti kaikki lisenssikriteerit, Luumi sanoo.

Lähde. Liigan tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga