Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Karut turpakäräjät! – Ykkösmaalivahdin puuttuminen näkyi karusti

Yhdysvaltain Isaac Howard iski kaksi maalia Slovakiaa vastaan.
AOP

Jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Ruotsin Göteborgissa nähtiin sunnuntaina todelliset maalijuhlat. B-lohkon kärkikamppailu Yhdysvaltain ja Slovakian välillä lähti täysin lapasesta toisen erän lopulla. Lopulta yksi turnauksen suurista ennakkosuosikeista eli Yhdysvallat vei ottelun nimiinsä selvin lukemin.

David Carlen valmentama Yhdysvaltain alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue nappasi b-lohkon voiton tililleen MM-kisoissa. Yhdysvallat kaatoi b-lohkon päätöskamppailussa puhtaalla pelillä alkulohkon pelanneen Slovakian selvin 10-2 -lukemin.

Voitolla Yhdysvallat nousi kahdella pisteellä lohkovoittoon ohi Slovakian. Puolivälierässä Yhdysvallat saa vastaansa jättiyllätykseen venyneen Latvian, joka oli a-lohkon neljäs kaadettuaan Saksan lauantaina pelatussa ottelussa. Slovakia pelaa puolivälierässä Suomea vastaan, joka oli a-lohkossa kolmas.

Yhdysvallat ja Slovakia pelasivat aina toisen erän lopulle asti tiukkaa kamppailua. Slovakia nousi 3-2’n pelikellon näyttäessä aikaa 37.50, kun Montreal Canadiensin varaama Filip Mesar onnistui ohittamaan Trey Augustinen ylivoimalla. Erän loppuun Yhdysvallat osui kahdesti maalinteossa 34 sekunnin välein ja pääsi kolmanteen erään 5-2 -johdosta.

Kolmanteen erään Yhdysvallat teki yhteensä viisi maalia, kun Slovakian selkäranka katkesi totaalisesti. 7-2 -maalin jälkeen Slovakia vaihtoi maalivahtia, kun ottelun aloittanut 18-vuotias Samuel Urban sai tarpeekseen ja ottelun pelasi loppuun Rastislav Elias. Slovakian ykkösmaalivahti Adam Gajan oli sivussa ottelusta.

Yhdysvaltain tehomiehinä häärivät kolme maalia tehnyt kapteeni, Winnipeg Jetsin varaama Rutger McGroarty sekä tehot 2+0 iskenyt Tampa Bay Lightningin varaama huippulupaus Isaac Howard.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024