Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Kova valinta! – Yhdysvallat päätti MM-kisojen kapteenin

Winnipeg Jetsin varaama Rutger McGroarty toimii Yhdysvaltain kapteenina.
AOP

Jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut käynnistyvät tuttuun tyyliin Tapaninpäivänä, eli ensi viikon tiistaina. Turnaus pelataan tällä kertaa Euroopassa, kun kisat järjestetään Ruotsin suuressa jääkiekkokaupungissa eli Göteborgissa. Turnauksen yksi suurimmista mestarisuosikeista on tuttuun tyyliin Yhdysvallat, joka lähtee tähänkin turnaukseen vahvalla miehistöllä.

Yhdysvallat on saanut alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoihin todella kovan miehistön. Ensi viikolla käynnistyvän turnauksen kapteenisto on nyt valittu ja joukkueen kapteenina toimii Winnipeg Jetsin varaama huippuhyökkääjä.

Yhdysvaltain maajoukkue valitsi Jetsin ykköskierroksen varaus Rutger McGroartyn kapteeniksi. 19-vuotias voimahyökkääjä teki viime talven MM-kisoissa seitsemän tehopistettä seitsemään otteluun. McGroartysta tulee ensimmäinen kapteeniksi nimetty hyökkääjä sitten Joey Andersonin, joka oli kapteenina talven 2018 MM-kisoissa.

Varakapteeneina toimii Philadelphia Flyersin huippulupaus Cutter Gauthier, Columbus Blue Jacketsin varaama Gavin Brindley ja puolustajat Ryan Chesley sekä Lane Hutson. Chesley on Washington Capitalsin varaama pelaaja ja Hutson on Montreal Canadiensin kärkivarauksia.

– Olen todella innoissani tästä kapteenistosta. Heillä on koko joukkueen luotto, mikä on todella tärkeää. Meidän kapteenisto pelaa joukkueen menestyksen kannalta isossa roolissa, kommentoi päävalmentaja David Carle.

Kapteeni McGroarty pelaa toista kauttaan Michiganin yliopistossa. Sekä keskellä, että laidassa viihtyvä voimahyökkääjä on iskenyt alkukauden 13 otteluun kuusi maalia ja yhteensä 18 pistettä yliopistokaukaloissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024