Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkue

Nuorilla Leijonilla kohtalonhetki! – ”Nyt on tultava tulosta…”

Kasper Halttunen nuorissa leijonissa.
AOP

Suomi kohtaa Ruotsin Göteborgissa alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa alkulohkon kolmannessa ottelussa Latvian. Kumpikin joukkue on hävinnyt turnauksen kaksi ensimmäistä otteluaan, joten tässä kamppailussa pelataan puolivälieräpaikasta. Mikäli Suomi taipuu Latvialle, niin Suomi joutuu karsintasarjaan, mikä ei olisi ensimmäinen kerta viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Lauri Mikkolan valmentama Nuorten Leijonien MM-ryhmä on melko ongelmallisessa tilanteessa Göteborgissa. Suomi tarvitsee perjantai-iltapäivän kamppailusta voiton Latviaa vastaan selvittääkseen tiensä jatkoon MM-kisoissa.

Suomi on esittänyt turnauksessa toistaiseksi todella halutonta jääkiekkoa ja tuloksena ovatkin tappiot Kanadalle 5-2, ja Saksalle 4-3 -lukemin. Artis Abolsin valmentama Latvia on kärsinyt Suomen tavoin kaksi tappiota. Tappiot ovat tulleet Ruotsille ja Kanadalle maalierolla 0-16.

Latvian joukkueessa on kaksi NHL:n varattua hyökkääjälupausta, kun Boston Bruinsin varaama Dans Locmelis toimii joukkueen kapteenina ja Florida Panthersin varaama Sandis Vilmanis varakapteenina.

Docmelis pelaa Massachusettsin yliopistossa jääkiekkoa ja Vilmanis OHL:ää jo toista kautta putkeen Sarnia Stingin riveissä. Tällä kaudella laitahyökkääjä Viljamis on takonut 30 otteluun kymmenen maalia ja yhteensä 28 tehopistettä Stingissä.

Suomen joukkueen parhaat pistemiehet ovat kahdella pisteellä Samu Bau ja Arttu Kärki. Bau on iskenyt tehot 1+1 ja Kärki 1+1 tehot. Seattle Krakenin varaama Niklas Kokko aloitti kaksi ensimmäistä kamppailua. Turun Palloseuraa edustava Noa Vali aloittaa Suomen kuolemanottelun Latviaa vastaan tolppien välissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkue