Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmea takaisku! – NHL-seura menetti supertähtensä viikoiksi

Detroit Red Wingsin kapteeni Dylan Larkin.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa todella karmiva tilanne. Detroit Red Wingsin kotiottelussa Ottawa Senatorsia vastaan Red Wingsin kapteeni Dylan Larkin loukkaantui maalilla tapahtuneessa tilanteessa. Senators voitti ottelun 5-1 -lukemin.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings sai lisää ikäviä loukkaantumisuutisia. Red Wings joutui asettamaan kapteeninsa, yhdysvaltalaishyökkääjä Dylan Larkinin loukkaantuneiden pelaajien listalle sunnuntaina Ottawa Senatorsia vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Larkin sai maalin edustalla ikävän iskun Senatorsin Mathieu Josephilta niskaansa ja on sivussa ylävartalovamman takia vähintään viikon. Tilanteessa Joseph sai kahden minuutin rangaistuksen.

– Larkin joutuu IR-listalle emmekä tiedä kauanko hän on sivussa. Varmaa on vain se, että hän on poissa peleistä vähintään viikon, kommentoi Lalonde.

Larkin on tällä kaudella tehnyt 25 tehopistettä. Maaleja yhdysvaltalaisella on kasassa 11 kappaletta.

– On todella ikävää, että Larkinin tasoinen pelaaja tippuu kokoonpanosta mahdollisesti jopa pitkäksikin aikaan, jatkoi Lalonde.

Red Wingsillä on hyökkääjien osalta muitakin huolia, sillä Klim Kostin ja J.T. Compher ovat sivussa loukkaantumisten takia.

Ensimmäinen Red Wingsin ottelu ilman Larkinia päättyi vierastappioon Dallas Starsia vastaan, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL