Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-jätille pelikieltoa – ”Käsittämätön ratkaisu…”

Columbus Blue Jacketsin Erik Gudbransonille pelikieltoa.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntaina todella kuuma ottelu, kun Columbus Blue Jackets isännöi Florida Panthersia. Ottelussa voiton nappasi Panthers, mutta kolmannessa erässä nähtiin todella karmeita tilanteita. Kolmannessa erässä pelissä kiehahti tunteet isosti, kun Blue Jacketsin kanadalaispuolustaja menetti malttinsa.

Pascal Vincentin valmentama Columbus Blue Jackets taipui sunnuntaina Florida Panthersia vastaan 5-2 -lukemin kotijäällään. Ottelussa nähtiin todella vaarallisia tilanteita, kun Panthersin hyökkääjä Nick Cousins taklasi vaarallisesti Blue Jacketsin puolustaja Erik Gudbransonia selkään.

Tilanteesta tuomittiin Cousinsille kahden minuutin jäähy. Myöhemmin ottelussa kolmannen erän seitsemännellä minuutilla Gudbranson päätti kostaa Cousinsille. Kostotilanteesta Gudbranson ajettiin ulos pelistä ja Panthers sai seitsemän minuutin ylivoiman, joka ratkaisi ottelun lopulta Panthersille.

Tilanteista tuomittiin lopulta Gudbransonille yhden ottelun pelikielto sekä reilun 20 tuhannen dollarin sakot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL