Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskaselta todellinen huippupeli – Kaksi maalia!

Dallas Starsin Miro Heiskanen dominoi kiekkokaukalossa.
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Dallas Stars pelasi vieraskiertueen jälkeen toisen kotiottelunsa, kun vastaan asettui NHL:n itäisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikoista taistelevan Detroit Red Wingsin. Stars onnistui ottelusta kairaamaan voiton heikosti viime aikoina puolustanutta joukkuetta vastaan.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nappasi NHL:n runkosarjassa 16. voiton. Stars kaatoi American Airlines Centerissä Derek Lalonden valmentaman Detroit Red Wingsin tylysti 6-3 -lukemin.

Voitto oli Starsille toinen kolmeen edelliseen otteluun. Starsin viime ajat ovat olleet heikompia, sillä kolmen ottelun vieraskiertueelta tarttui mukaan vain yksi voitto ja viikonlopun kotiottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan Stars jäi täysin jyrän alle.

Red Wingsille tappio oli jo kolmas putkeen. Joukkue on päästänyt kolmeen edelliseen otteluun yhteensä 16 maalia varsinaisella peliajalla. Viimeiseen viiteen otteluun joukkue on aina päästänyt vähintään kolme osumaa.

Starsin ykköstähti tiistain ottelussa oli suomalaispuolustaja Miro Heiskanen, joka iski ottelussa tehot 2+1. Heiskanen naulasi avauserässä ylivoimalla kauden toisella maalillaan pelin tasoihin ja sinetöi tyhjiin kolmannen erän lopulla loppulukemat.

Heiskanen teki ylivoimalla esityön Joe Pavelskin iskemään 5-3 -maaliin kolmannen erän puolivälissä. Muista maaleista Starsilta vastasivat Esa Lindell, Matt Duchene ja Jason Robertson. Lindellillä on koossa nyt kaksi maalia tällä kaudella. Roope Hintz syötti ottelussa kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL