Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen pelikielto! – NHL-rankaisi veteraanihyökkääjää

Detroit Red Wingsin David Perron sai mukavan pelikiellon.
AOP

NHL:ssä jaettiin maanantaina jättimäinen pelikielto, kun vahvaa syksyä pelaava Detroit Red Wings sai sunnuntaina pelatusta ottelusta jälkimaininkeja. Red Wings menetti Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa tähtihyökkääjän loukkaantuneiden pelaajien listalle. Tilanteesta Red Wingsin veteraanihyökkääjä suuttui ja nappasi itselleen merkittävän pelikiellon.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings on ikävässä tilanteessa tällä hetkellä. Joukkue kärsii hyökkääjien osalta ikävästä loukkaantumissumasta, sillä kapteeni Dylan Larkin asetettiin loukkaantuneiden pelaajien listalle. Larkinin lisäksi samalta listalta löytyy kesän hankinnat Klim Kostin sekä J.T. Compher.

Nyt Red Wings menetti hyökkäyksestään myös veteraanilaitahyökkääjä David Perronin. Perron sai Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa tekemästään tempusta hurjan kuuden ottelun mittaisen pelikiellon NHL:n kurinpidolta.

Perron löi ottelun avauserässä Senatorsin venäläispuolustaja Artem Zubia poikittaisella mailalla takaraivoon samassa tilanteessa, jossa Larkinille sattui loukkaantuminen. Pelitilanteessa Perron lensi suihkuun ja joutui kurinpidon kuulusteluun.

Ilman neljää merkittävää hyökkääjää pelannut Red Wings taipui Dallas Starsille selvin lukemin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL